Begin april is de 60e editie van jaarlijkse studiegids van GO opleidingen verschenen. Hierin vindt u een volledig overzicht van scholingsactiviteiten die GO opleidingen in het cursusjaar 2010-2011 aanbiedt. In de nieuwe gids zijn een groot aantal nieuwe cursussen en opleidingen opgenomen. Hieronder vallen ook de opleidingsactiviteiten van de KBenP Academie, die vanaf heden bij GO opleidingen zijn ondergebracht.

Nieuwe opzet

Vanwege de aanzienlijke uitbreiding van activiteiten is gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Directeur Theo Verbeij: “Mede door integratie van het opleidingsaanbod van de KBenP Academie richten wij ons op een groter aantal doelgroepen dan voorheen. Om dit bredere en meer gevarieerde aanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten inzichtelijker te maken, hebben we de activiteiten verdeeld in zeven hoofddoelgroepen. Hierdoor vindt elke geïnteresseerde snel het aanbod wat het beste bij hem of haar past”.

Het Nieuwe Werken

In de studiegids is tevens een themagids opgenomen met een drietal actuele onderwerpen. Naast de thema’s Effectief communiceren en Effectief leidinggeven vindt u hierin een uitgebreid trainingsaanbod rond het Nieuwe Werken, van een brede introductie tot concrete implementatie.

Vernieuwde mbo-opleidingsprogramma’s

Het mbo-opleidingsaanbod voor zowel bibliotheek- als archiefmedewerkers is geheel vernieuwd. Aan de hand van evaluaties en verzoeken uit de praktijk zijn beide opleidingen grondig onder handen genomen. Opleidingsmanager Friso Keulen: “In nauwe samenwerking met onze docenten en in overleg met een aantal klanten en relaties uit het werkveld, zijn twee nieuwe opleidingsprogramma’s samengesteld, die qua lengte, inhoud en samenstelling prima aansluiten op de actuele scholingsbehoefte”.

AIIM-certificering

Nieuw in het aanbod zijn de AIIM-cursussen, voor medewerkers die betrokken zijn bij ontwikkeling, implementatie en beheer van Enterprise Content Management (ECM) trajecten. AIIM, ook wel bekend als the ECM Association, is de toonaangevende organisatie die als doel heeft professionals te helpen bij de uitdagingen rond het beheer van documenten, content en bedrijfsprocessen. GO opleidingen is officiële partner van AIIM en biedt verschillende cursussen aan als voorbereiding op de officiële online examens.

Studiegids aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het opleidingsaanbod van GO opleidingen? Vraagt u dan een gratis studiegids aan via GOopleidingen.nl/studiegids of download hier een exemplaar. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met GO opleidingen, telefoon: 070-3512380 of via e-mail: info@GOopleidingen.nl

Rate this post

Print Friendly