Unieke wit-, vernis- en snijondersteuning stelt gebruikers in staat snel en rendabel te proofen, prototypes of kleine oplages te produceren

Four Pees, wereldwijd distributeur van PrintFactory, maakt bekend dat de nieuwste versie 4 van PrintFactory unieke ondersteuning biedt voor de grootformaat UV-printers/snijplotters van de Roland VersaUV LEC-300 serie. PrintFactory is dé complete oplossing die alle aspecten van grootformaat productie omvat, van bestandsvoorbereiding tot productie en afwerking. Zijn tools voor bestandsvoorbereiding helpen gebruikers het maximum te halen uit de Roland VersaUV serie.

Roland VersaUV serie: UV-printers/snijplotters voor veelzijdige proofing, prototypes en kleine oplages

De VersaUV serie print zowel CMYK, wit als transparante inkt voor vernislagen. Deze combinatie wordt vaak gebruikt om speciale effecten te creëren. Een vernislaag zorgt bijvoorbeeld voor een luxueuze afwerking van prints. Het stelt gebruikers in staat om texturen te creëren, zoals krokodillenhuid, braille of andere vormen van reliëf. De LEC-330 is speciaal ontwikkeld voor kleine oplages, terwijl de LEC-300 perfect is voor het maken van prototypes.

PrintFactory Editor: Een krachtpatser voor bestandsvoorbereiding

De PrintFactory Production Editor is de meest geavanceerde bestandvoorbereidingstool op de markt. De editor biedt volledige controle over elke vorm van tiling, het definiëren van witruimtes in overlappingen, bleed per paneel en paneelnummering. Daarbij is het mogelijk om het als een template op te slaan voor volledig geautomatiseerde tiling van jobs met eenzelfde tilingschema. In combinatie met de VersaUV serie, ontpopt de tool zich als een echte krachtpatser. De editor geeft de operator de vrijheid om te bepalen of witte inkt of lak lokaal moet worden geprint of op een deel van of de gehele printjob. Ook heeft de operator alle touwtjes in handen voor de print- en snijworkflow.

VersaUV familie en PrintFactory voor een hogere nauwkeurigheid en productiviteit

In tegenstelling tot andere RIP’s stuurt de PrintFactory productiesuite één volledig voorbereid bestand naar de Roland UV-printers/snijplotters. Hierin zijn alle data vastgelegd waaronder printdata, snijdata, data voor het printen van wit, het aanbrengen van een vernislaag (glossy of mat) en het creëren van reliëf. Dit verhoogt de productiviteit en de nauwkeurigheid van de machines.

Rate this post

Print Friendly