AMSTELVEEN, 1 april 2010 – Multicopy Utrecht maakt haar printerpark compleet met de installatie van drie imageRUNNERS ADVANCE 9060 PRO en één imagePROGRAF 8000S van Canon. Hiermee is zij in staat in haar twee Utrechtse vestigingen (Utrecht Centrum en Hoog Catharijne) tegen lagere kosten een hogere productiviteit en kwaliteit van (variabele) kleurenprints te garanderen. Het nieuwe productiesysteem wordt geplaatst naast de Canon imagePRESS C6000VP en de imagePRESS 8400 die Multicopy in 2008 heeft aangeschaft. Dankzij deze uiterst geavanceerde printers is het mogelijk ook kleuropdrachten in grotere oplages snel en flexibel te verwerken en een hoogwaardige en consistente kwaliteit te waarborgen.

MultiCopy biedt een totaalpakket van grafische oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Van druk- en printwerk tot mailingservices, grootformaat en web-to-print-oplossingen. Met de uitbreiding van het printerpark kunnen de vestigingen van MutliCopy in Utrecht Centrum en Hoog Catharijne korte doorlooptijden garanderen. Bovendien kan op vele papiersoorten in elke gewenste oplage maatwerk worden geleverd. Van gepersonaliseerde DM-kaarten tot printing-on-demand syllabi en digitaal drukwerk. “Door de installatie van de imageRUNNERS ADVANCE PRO 9060 en de grootformaatprinter imagePROGRAF 8000S beschikken we over een volledige oplossing, waarmee we onze reservecapaciteit en flexibiliteit substantieel kunnen vergroten”, aldus Thedor Hoksbergen, eigenaar van MultiCopy Utrecht. “De markt voor digital printing vertegenwoordigt een belangrijke groeimarkt voor ons. Door deze hoogwaardige printers toe te voegen aan ons productiepark kunnen we nóg flexibeler inspelen op last minute kleurenproducties in variabele oplages, zonder concessies te doen aan de hoge en consistente kwaliteit van het digitale drukwerk dat wij leveren.”

De imageRUNNER ADVANCE PRO 9060 biedt een hoge productiviteit en beeldkwaliteit – met een maximale beeldresolutie van 1.200 x 1.200 dpi – en print in full color met een snelheid van 60 pagina’s per minuut. De printer verwerkt printmedia met of zonder coating tot 300 g/m², met papierformaten groter dan SRA3, inclusief duplex. De papiercapaciteit van 4.250 vel staat garant voor een optimale productiviteit. Het systeem kan worden voorzien van een on-board imagePASS-A1 RIP met productiekwaliteit of een stand-alone ColorPASS-GX300 RIP voor omgevingen waar hogere eisen aan de productie worden gesteld. Inspelend op de behoeften van professionele productieomgevingen biedt het nieuwe model bovendien verschillende afwerkingsopties, zoals professionele perforaties, nieten tot 100 vel, rugnieten tot 20 vel, boekjes bijsnijden en vijf soorten vouwfuncties bij papiergewichten van 52-105 g/m² . Door het modulaire design kan het productiesysteem worden geconfigureerd op basis van de specifieke productie-eisen die worden gesteld. De printer kan eenvoudig naast andere apparatuur worden geïntegreerd in bestaande digitale printworkflows. De imageRUNNER ADVANCE PRO-serie biedt klanten maximale uptime en flexibiliteit. Bij de ontwikkeling stonden milieukenmerken voorop, bijvoorbeeld door gebruikmaking van bioplastic dat van planten afkomstig is.

Rate this post

Print Friendly