Nog een leidende speler op het gebied van e-facturatie heeft zich aangesloten bij het Platform ELFA België: Het Nederlandse bedrijf Docspro is een van de eerste Founding Partners van het Belgische platform van e-facturatie.

Platform ELFA België is een groep organisaties in Europa die het belang inziet van de groeiende onderwerpen elektronisch factureren en automatische factuurverwerking, met als doel het vergroten van de algemene kennis van de voordelen van e-facturatie, door het delen van nieuws, documenten en ontwikkelingen.

Over Docspro

Docspro is sinds 1994 een toonaangevende speler, actief op het gebied van digitale archivering, digitalisering en document management. Met hoogwaardige technieken ondersteunt Docspro uw bedrijfsprocessen. De scan- en archiveringsoplossingen voorzien in standaardintegratie met alle gangbare bedrijfsapplicaties (SAP, FIS2000, FMS, MS Dynamics, SharePoint, Oracle, etc.), waardoor langdurige implementatietrajecten worden vermeden.

Een team van gecertificeerde medewerkers én een uitgebreid netwerk van hoogwaardige business partners maken Docspro tot de aangewezen partner voor vrijwel elke oplossing op het gebied van document capture en document & workflow management. De goede samenwerking met leveranciers en partners wordt onderstreept door de vele awards die Docspro heeft ontvangen, waaronder de Kofax Platinum Award en de IBM Information Management Award voor Europa.

Over Platform ELFA Belgium

De missie van Platform ELFA België is om de bekendheid, adoptie en gebruik van e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland te vergroten, om daarmee leveranciers, gebruikers,ontvangers en anderen, zoals brancheorganisaties en overheden maximaal te laten profiteren van de grote voordelen van elektronisch factureren.

Als deelnemer van Platform ELFA België krijgt u toegang tot de meeste recente en beschikbare informatie, kennis en ervaring binnen Platform ELFA en de diverse netwerken. Daarnaast worden resultaten geboekt inzake publiciteit, penetratiegraad van elektronisch factureren, standaardisatie, accreditatie en promotie van de deelnemers. Platform ELFA België is een variant op de Nederlandse Elektronisch Factureren Platform (ELFA), een groep van organisaties in Nederland die een belangrijke rol spelen in het implementatie proces, maar ook in substantiële informatie, nieuws, achtergrond en ontwikkelingen op het gebied van elektronische facturatie.


Rate this post

Print Friendly