Lichtenvoorde, Nederland – 30 maart 2010 – Na een intensieve en uitgebreide zoektocht naar een MIS/ERP-systeem, heeft Euro-Druckservice (EDS) DiMS! organizing print geselecteerd om zijn toonaangevende DiMS! MIS/ERP-systeem in al hun heatset locaties te implementeren. DiMS! haalde het van de concurrentie omwille van zijn superieure architectonisch ontwerp. Ook overtuigende klantenreferenties die het bedrijf kan voorleggen waren hierbij belangrijk.

Met het hoofdkantoor gevestigd in Duitsland, exploiteert EDS 11 locaties in Centraal- en Oost-Europa (CEE) en is het één van de marktleiders op het gebied van industrieel drukwerk. Door de implementatie van de DiMS! enterprisefunctionaliteit, verwerft EDS optimaal toegang tot alle gegevens van hun geïmplementeerde locaties. Zodra alle heatset locaties met DiMS! werken, zal het EDS management de transparantie vinden waar ze naar op zoek zijn. Gegevens zullen snel en nauwkeurig worden verstrekt en men heeft een compleet, real-time overzicht van alle lokale bedrijfsprocessen. DiMS! en EDS hebben reeds de eerste stappen in het implementatieproces gezet. De eerste locatie wordt verwacht live te gaan in augustus 2010.

“Wij ondersteunen onze klanten met de meest up-to-date technologie en specialistische know-how, daarom zochten wij een geschikt MIS systeem die deze waarden kan ondersteunen”, zegt Gerhard Sundt, CEO, Euro-Druckservice. “Om meer transparantie te bewerkstelligen is het noodzakelijk dat al onze heatset locaties in harmonie werken, waarbij tevens verhoogde efficiëntie en kostenbesparingen gerealiseerd zullen worden. Van meet af aan herkenden wij al deze voorwaarden in de DiMS! oplossing. Wij verheugen ons op een goede werkrelatie met DiMS! en sluiten ons graag aan bij hun lijst van sterke referenties.”

“Gezien hun multi-plant, multi-lingual, multi-currency en multi-productkenmerken, past Euro-Druckservice perfect bij DiMS!”, aldus Gerard Marneth, CEO, DiMS! organizing print. “Bovendien heeft EDS een zeer technologisch gericht management dat veel kennis van zaken heeft, wat zeker zal bijdragen aan het welslagen van het project. Het is ons doel om onze ‘best business practices’ te implementeren – niet alleen vanuit het klantperspectief, maar ook ten aanzien van de projectimplementatie.”

Rate this post

Print Friendly