ARNHEM, dinsdag 30 maart 2010. – MultiCopy Arnhem heropent dinsdag 6 april als MultiCopy |The Communication Company op het bekende adres Vlamoven 20, maar wel onder nieuw management. Na de tijdelijke sluiting heeft MultiCopy een grondige facelift ondergaan en heeft het een totaal nieuw dienstenpakket gericht op bedrijfsleven, overheid en onderwijs. MultiCopy is dan ook de communicatieondersteuner van inmiddels ruim 50.000 Nederlandse bedrijven. 

Topondernemer

MultiCopy Arnhem wordt geleid door MultiCopy Top 10 ondernemer Wim Sloots en Christian Pelman. Met de twee vestigingen van Wim Sloots in Zwolle en de ruime ervaring in zakelijke dienstverlening en retail van vestigingsmanager Christian Pelman bieden zij absolute zekerheid voor optimale grafische dienstverlening.

MultiCopy Arnhem biedt een totaalpakket aan grafische communicatieoplossingen. Naast traditioneel en digitaal drukwerk, maakt MultiCopy ook posters, direct mailings, banieren, vlaggen, bouwtekeningen, manuals, beurspresentaties, promotionele artikelen en nog veel meer.

Christian Pelman: “Omdat we eigenlijk bijna alles kunnen maken, zijn we erg onafhankelijk in ons advies. We willen gewoon de beste communicatieoplossing aan onze klanten bieden. En vooral veel toegevoegde waarde.”

Web-to-Print

Voorbeelden van die extra dienstverlening zijn bijvoorbeeld online bestel- en beheersystemen zoals MultiCopy’s Web-to-Print. Daarmee wordt realtime de huisstijl en de voorraad bewaakt. Maar ook geavanceerde Printing on Demand systemen om nooit meer te drukken dan nodig is en gemakkelijk zelf de bestanden voor herdrukken up-to-date kunnen worden gehouden.

Door de unieke samenwerking met zowel DHL Global Mail als TNT Post biedt MultiCopy Arnhem veel interessante mogelijkheden op het gebied van mailen. Pelman: “We kunnen altijd de beste prijs aanbieden, maar beschikken ook over de mogelijkheden om werkelijk alle variabelen in mailings toe te voegen. Van adressering tot persoonlijke tekstwissels en zelfs kleurenfoto’s. Zo krijgen mailings extra impact.”

Pelman: “In Nederland behoort MultiCopy tot de tien grootste grafische bedrijven met een totaalomzet van ruim € 50 miljoen. Dat maakt wel duidelijk dat we heel wat meer zijn dan een copyshop. We leveren uiterst professionele diensten, maar wel snel en altijd met iets extra’s.”

MultiCopy Arnhem is gevestigd op bedrijventerrein IJsseloord. Het adres: Vlamoven 20, 6826 TN Arnhem. Telefoonnummer: 026-361 00 17.

Rate this post

Print Friendly