Lichtenvoorde, 23 maart 2010 – DiMS! organizing print, toonaangevend in MIS systemen voor de drukkerij- en verpakkingsindustrie, zal vier nieuwe Product Suites presenteren tijdens IPEX 2010 (Hal 7, Stand E460). Met deze vier verschillende, bedrijfsspecifieke Product Suites – stuk voor stuk getypeerd door DiMS!’ unieke, kostenbesparende eigenschappen – wordt er gehoor gegeven aan de toenemende vraag naar ‘out of the box’ oplossingen.

Alle nieuwe Product Suites bevatten DiMS!’ naadloze, end-to-end, web-enabled workflow met diepgaande functionaliteiten en voortreffelijke automatiseringswizards, die voor elke drukkerij- of verpakkingsbranche zijn ontwikkeld. Het aantal licenties en karakteristieke softwarekenmerken worden aangepast aan de omvang en het type bedrijf en zijn dus volledig toegespitst op hun specifieke behoeften. Dit resulteert in enorme efficiencywinsten en hoge kostenbesparingen.

Gebaseerd op DiMS.NET!  technologie, opereert elke Product Suite op de meest doeltreffende wijze voor dat specifieke marktsegment en wordt het gecomplementeerd met een passende hoeveelheid aan set-up- en supportservices. Er zijn vier verschillende instapniveaus:

  1. DiMS.NET! – plug & play versie van de DiMS! ERP/MIS oplossing, volledig gebaseerd op bewezen ‘best business practices’. De intuïtieve gebruikersinterface, ondersteund door de e-learningcapaciteiten, zorgt voor korte trainingstijden en eenvoudig gebruik. Het resultaat is een vlotte implementatie van een efficiënte oplossing, waardoor een snelle Return On Invesment wordt gerealiseerd.
  2. DiMS.NET! Comfort Suite – comfortabele versie van de DiMS! ERP/MIS oplossing die bedrijfsspecifieke aanpassingen in de machineset-up biedt en standaard trainingsprogramma’s (inclusief e-learning) levert middels de assistentie van gespecialiseerde DiMS! Consultants. Het resultaat is een vlotte implementatie in overeenstemming met de bedrijfsonderscheidende productiemethodes, waardoor de controle over het bedrijf in alle omstandigheden wordt verzekerd. 
  3. DiMS.NET! Executive Suite – kwalitatief  hoogstaande versie van de DiMS! ERP/MIS oplossing die volledig in overeenstemming met de kenmerkende eigenschappen en behoeften van het bedrijf is opgezet en ingesteld. Doorgedreven consultancyondersteuning, aangevuld met training op maat (inclusief e-learning) verzekert de klant van een vloeiend implementatieproces. Het resultaat is een MIS/ERP oplossing met volledige focus op het maximaliseren van bedrijfsprocessen. Een diepgaand, goed gefundeerd inzicht in de volledige workflow van het bedrijf verzekert een optimaal gebruik en kostenbesparingen. 
  4. DiMS.NET! Enterprise Suite – kant-en-klaar opgeleverde versie van de multi-plant DiMS! ERP/MIS oplossing middels een uitvoerig Business Process Redesign Project, dat op maat is gemaakt voor het desbetreffende bedrijf. Met de bewezen DiMS! projectaanpak als basis, begeleiden ervaren DiMS! Consultants de gebruikers tijdens elke stap in het proces. Het resultaat is een end-to-end, Multi-plant ERP/MIS oplossing dat op elk gebied is afgestemd op het bedrijf, wat ongekende efficiencyverbeteringen en kostenbesparingen teweegbrengt.

“We zien in toenemende mate een behoefte aan ‘out of the box’ oplossingen, vooral in de huidige, uitdagende markt. Deze behoefte is niet alleen gericht op software en functionaliteit, maar in een markt met overcapaciteit en prijsdruk is de implementatie van ‘best business practices’ onvermijdelijk om te overleven”, aldus Gerard Marneth, CEO van DiMS! organizing print. “Het is altijd onze strategie geweest om de ‘best business practices’ – die voortkomen uit de vele jaren aan industrie-ervaring – samen te brengen in de DiMS! software. Met de nieuwe ‘Product Suites’ zijn we meer dan klaar om die expertise in drukkerijen en verpakkingsbedrijven toe te passen – ongeacht hun type of grootte.”

Rate this post

Print Friendly