Op 25 maart jongstleden is op het succesvolle congres Document en Workflow 2010 de Document@work Award uitgereikt aan John de Waard, voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende vaktijdschrift VIP.

John is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van de media. Met zijn inzet als redacteur en hoofdredacteur van het vaktijdschrift VIP heeft hij veel bijgedragen aan de verspreiding van informatie en ervaringen over document- cq contentmanagement. Met de bundeling van krachten van de vakbladen VIP en Documentmanager breekt ook voor John persoonlijk een nieuw hoofdstuk aan.

John heeft, naast het vakblad, het terrein van ECM gepromoot door onder andere kennissessies, bootreizen en congressen. Op het gebied van Enterprise Content Management is hij terecht internationaal onderscheiden.

De andere genomineerden voor de document @ work Award 2009 waren:

Hans Kaashoek, Strategy Partners. Op een zeer vakkundige wijze heeft hij jaar op jaar de markt van documentmanagement geanalyseerd en gespresenteerd. Als gastspreker of dagvoorzitter is hij altijd toonaangevend en heeft hij een vooruitziende blik.

Prof.Dr.ir. Jan Scholtes, Chief Strategy Officer van Zylab. Onder zijn bezielende leiding zijn veel toonaangevende organisaties voorzien van opslag- en toegankelijkheids-systemen. Vooral zijn visie om een kwakkelend USA bedrijf over te nemen en er een wereld succes van te maken is geweldig.

Rate this post

Print Friendly