Four Pees, een internationaal verkoop- en marketingbedrijf dat zich richt op de print and publishing markt, brengt op Ipex 2010 partners en resellers samen zoals axaio, callas, Elpical, Colour Collective en Workflowz om de nieuwste oplossingen op het gebied van automatisering en kleuroptimalisatie te tonen. Four Pees exposeert in hal 11, stand F222.

Nieuw DFlux: modulaire en geavanceerde automatisering

Four Pees ziet in Ipex 2010 een wereldwijd platform om haar nieuwste  automatiseringsoplossing DFlux te lanceren. DFlux is gebaseerd op Enfocus en callas technologieën en biedt een volledig platform voor productie automatisering. Daarnaast omvat het een eenvoudig te gebruiken interface voor het automatiseren van alle activiteiten vanaf het ontvangen en routen van bestanden, PDF controle en correctie tot en met file aanlevering of output. De interactie van DFlux met applicaties zoals Adobe® Creative Suite® ondersteunt automatische bestandsstandaardisatie van grote hoeveelheden aan inkomende bestandsformaten. Dit zorgt voor een aanzienlijke foutenreductie en verkorting van de bewerkingstijd van bestanden. DFlux is een modulaire oplossing die verder uitgebreid kan worden met automatische beeldverbetering en opties voor outputautomatisering.

ProofMaster & PrintFactory v4: verbeterde kwaliteits- en productie automatisering

ProofMaster en PrintFactory v4 werd recent uitgebracht en zal ook op Ipex worden getoond.

ProofMaster Plus bouwt standaard contract proofing verder uit met een uitgebreide set aan tools voor kleur, standaardisering, kwaliteitscontrole en correctie. ProofMaster Certify is de oplossing voor out-of-the box standaard proofing. PrintFactory v4 biedt naast een basis RIP een totaaloplossing die alle aspecten van large format productie omvat, van bestandsvoorbereiding tot output en afwerking.

axaio MadeToPrint: multi-channel output automatisering

axaio software GmbH demonstreert op Ipex de voordelen van hun MadeToPrint InDesign Server. Met het verbeteren, waarborgen en stroomlijnen van productieprocessen vanuit Adobe’s professionele layout applicatie, biedt MadeToPrint InDesign Server maximale kracht en flexibiliteit voor de automatische creatie en print productie van PostScript-, EPS-, Flash CS4-, SWF-, IDML- en PDF-bestanden.
De bijhorende plug-in is gericht op gebruikers uit uitgeverijen, prepress- en grafische ondernemingen die meer dan vijf InDesign-bestanden per dag moeten verwerken.

callas software PDF solutions: Totaaloplossing voor PDF-automatisering van preflighten tot en met archiveren

callas software GmbH legt de focus op hun pdfToolbox Server versie 4.5, een automatiseringsoplossing die een compleet scala van PDF-functionaliteit biedt, van preflighten en corrigeren tot impositie en herbestemmen van PDFs. pdfToolbox Server is de ideale motor voor print productie, het uitwisselen van bestanden volgens de PDF/X standaard, presentatievoorbereiding, herbestemmen voor andere toepassingen  of elke andere soort van documentanalyse of -verwerking.

Specifiek voor oplossingen met een web-based front-end, heeft callas software een voorbeeldimplementatie ontwikkeld die de verschillende integratiemogelijkheden van pdfToolbox Server 4 in een web-portaal toont. Op basis van de pdfToolbox SDK wordt het gebruik van dynamische preflight profielen getoond. Hoe controleert men bijvoorbeeld de resolutie tegen een waarde die door de gebruiker is ingevoerd, of hoe geef je beelden op verschillende image file-formats weer, die op input van de gebruiker gebaseerd zijn. De bronnen van deze voorbeeldimplementatie worden ter beschikking gesteld van alle geïnteresseerde partners en klanten.

Elpical Claro 7: De meest complete beeldoptimalisatie workflow

Elpical presenteert op Ipex versie 7 van haar claro beeldoptimalisatie aanbod:
•    Claro Layout voor desktop beeldoptimalisatie vanuit Adobe InDesign
•    Claro Single voor server gebaseerde volautomatische beeldoptimalisatie
•    Claro Premedia, een allesomvattende client/server beeldoptimalisatie oplossing die de voordelen van server gebaseerde beeldverwerking combineert met de personal touch van een operator
Claro 7 biedt aanzienlijke verbeteringen ten aanzien van huidtint correcties en de reductie van jpeg onzuiverheden, alsook de eigen Claro Individual Image Analysis technologie. Claro 7 richt zich ook op een verbeterde workflow met de nieuwste Claro Premedia Job Client, die Adobe InDesign integratie omvat.

Think globally, act locally

Four Pees zal worden ondersteund door twee locale verkoop- en implementatiepartners: Workflowz & Colour Collective.
Workflowz is een integrator met een sterke focus op automatisering en workflow optimalisatie. Workflowz vertegenwoordigt merken als axaio, callas, Elpical en CtrlPublishing.
Colour Collective is een locale partner die zich concentreert op kleur management en kwaliteitsoptimalisatie oplossingen zoals ProofMaster & PrintFactory.

Rate this post

Print Friendly