Tijdens de CeBIT heeft Kodak Document Imaging bekend gemaakt dat de IDT Capture oplossing van BCT uit Amstenrade is gecertificeerd voor integratie met het Kodak Scan Station 500. Hiermee is IDT Capture de eerste gecertificeerde toepassing in de Benelux.

Hauke Fast, product marketing manager EMEA van Kodak, sprak in zeer lovende bewoordingen over de IDT Capture oplossing: “De bediening van de IDT Capture oplossing is uiterst overzichtelijk, zeer flexibel instelbaar en begrijpelijk ingericht. Aan de user experience is duidelijk veel aandacht geschonken. Bovendien is dit de eerste Europese oplossing die onafhankelijk van een bepaald DMS inzetbaar is. In mijn ogen is dit beslist één van de meest gebruiksvriendelijke oplossingen.”

Het Kodak Scan Station 500 is een compacte A4 netwerkscanner met touchscreen bediening, die met een snelheid van 30 pagina’s per minuut images naar e-mail, netwerkfolders, USB stick of printer kan scannen. De IDT Capture oplossing biedt de mogelijkheid om met de gescande images de processen in de organisatie op de juiste wijze aan te sturen of op te starten. Eveneens uniek aan deze IDT Capture oplossing is, dat deze ook in combinatie met een van de andere KODAK mid- en high range scanners via een PC (eventueel met touchscreen bediening) kan worden ingezet. IDT Capture is dus niet uitsluitend te gebruiken met het Kodak Scan Station 500.

BCT levert met de IDT Capture applicatie daadwerkelijk effectieve oplossingen voor ad-hoc scanning en productiescanning met data herkenning. De herkenning kan plaatsvinden vanaf zowel gestructureerde als vanaf ongestructureerde documenten. Kortom een zeer krachtige en efficiënte Data Capture oplossing voor de digital mailroom en/of e-mailroom.

Rate this post

Print Friendly