Capelle a/d IJssel – 17 maart 2010 – StreamServe, marktleider op het gebied van oplossingen voor business communicatie waarmee documenten en klantervaringen efficiënt kunnen worden beheerd, is als lid toegetreden tot de International Association for SAP Partners e.V. (IA4SP).

IA4SP is gevestigd in Duitsland en biedt partnerondernemingen van SAP een organisatorisch raamwerk voor het coördineren van hun gezamenlijke belangen. Daarnaast worden partners ondersteund bij tal van SAP-gerelateerde zaken, zoals certificering, supportprocessen en het standaardiseren van interfaces. De belangrijkste doelstellingen van de vereniging zijn het opzetten van een partnernetwerk en het coördineren van activiteiten met SAP op het gebied van sales, consult, support en training.

De leden van IA4SP zijn prominente partners van het SAP-ecosysteem. Het gaat hierbij om zowel kleine bedrijven als multinationals die afkomstig zijn uit diverse branches. Voorbeelden hiervan zijn software- en hardwareleveranciers, consultancy-bedrijven en system integrators.

“Als jarenlange partner van SAP biedt IA4SP ons een uitstekend platform voor het regelmatig uitwisselen van informatie met andere SAP-partners op internationaal niveau”, aldus Stephan Vanberg, vice-president sales en service Midden-Europa van StreamServe. “Met deze uitwisseling zijn we in staat om de communicatie tussen SAP, partners en klanten nog verder te versterken.”

“We zijn verheugd met StreamServe als nieuw lid van onze vereniging. We kijken uit naar de ondersteuning die zij kunnen bieden bij onze gezamenlijke inzet voor het ontwikkelen van het SAP-ecosysteem. Dit ecosysteem is gericht op de belangen van onze gezamenlijke klanten en garandeert succes voor alle aangesloten organisaties en uiteindelijk ook voor SAP zelf”, vertelt Franz Baljer, uitvoerend directeur van IA4SP en senior SAP-partnermanager voor T-Systems.

StreamServe is betrokken bij verschillende SAP-evenementen die in de komende maanden gaan plaatsvinden, waaronder SAP Energy Days 2010 (20-22 april , Toronto & Calgary, Canada), Sapphire Conference 2010 (16-19 mei, Orlando, Florida) en de SAP for Utilities Conference (19-22 september, Huntington Beach, California). Kijk voor informatie en deelname aan meer evenementen op http://www.streamserve.com/company/events/.

Rate this post

Print Friendly