Nieuwegein – 17 maart 2010 – BancTec heeft haar Business Development Team versterkt om de groeiende vraag naar intelligente documentverwerking te faciliteren.

Michel Smook die de afgelopen twee jaar werkzaam was als Director Business Process Outsourcing (BPO) bij BancTec, is nu volledig toegespitst op de ontwikkeling van nieuwe BPO business.

Ook Martijn van Melsen, voorheen werkzaam als Senior Business Consultant bij BancTec, heeft de stap gezet naar Business Development. Martijn richt zich met zijn specifieke kennis primair op de automatisering van complexe documentprocessen.

Deze uitbreiding van het Business Development Team past bij de stabiele groei die BancTec doormaakt. Op het gebied van Business Process Outsourcing blijft BancTec zich nadrukkelijk verder ontwikkelen, inclusief back office activiteiten. Daarnaast investeert BancTec blijvend in de ontwikkeling van de onderliggende technologie voor intelligente documentverwerking. Zo wordt de nieuwste generatie hoogvolume scanners nog krachtiger ondersteund door een recent verbeterde versie van haar document workflow suite, CenterVision.

Over BancTec

BancTec levert wereldwijd innovatieve producten en diensten op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Outsourcing (BPO). Met ruim 3.000 medewerkers helpt BancTec haar klanten met geïntegreerde oplossingen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Met name in informatie-intensieve sectoren als financiële dienstverlening, overheid, transport en zorg. Sinds de oprichting in 1972 zijn de oplossingen van BancTec al in meer dan 50 landen ingezet en registreren en verwerken haar systemen dagelijks meer dan 50 miljoen documenten

Rate this post

Print Friendly