Veenman, Nederlands grootste onafhankelijke leverancier van documentoplossingen en afdrukapparatuur, introduceert een nieuwe technologie die er voor moet zorgen dat voor iedere fax, printer of kopieermachine de nieuwe toner altijd klaar staat. Bovendien worden storingen ‘automatisch’ binnen de kortst mogelijke tijd verholpen en in veel gevallen zelfs voorkomen dankzij tijdig preventief onderhoud. De technologie van ‘Mijn Veenman Beheer®’ voorziet verder in volledig geautomatiseerde registratie van tellerstanden en firmware updates.

Algemeen Directeur Eric Annema ziet in het ontzorgen een belangrijk winstpunt voor bedrijven en instellingen: “Niets is meer frustrerend dan machines die het (even) niet doen. Met ‘Mijn Veenman Beheer®’ kunnen organisaties voorkomen dat de productiviteit van hun kantoormedewerkers te lang of te vaak wordt aangetast door afdrukapparatuur die niet beschikbaar is doordat de toner op is of omdat er onderhoud nodig is. Veenman gaat zelfs zo ver dat bij gebruik van deze technologie garantie op hogere beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van alle aangesloten afdrukapparatuur, ongeacht het merk en type, wordt gegeven. Concrete afspraken hierover leggen wij graag vast in een Service Level Overeenkomst.”

Onafhankelijk van merken en leveranciers

Het concept dat Veenman met deze nieuwe technologie op de markt brengt is uniek in die zin dat ‘Mijn Veenman Beheer®’ op ieder moment kan worden geïmplementeerd, ook al bestaat een machinepark uit diverse merken printers, copiers, scanners en faxapparaten.

IT-afdeling ontzien

Door de volledige integratie van het beheer van kantoorapparatuur in de Veenman dienstverlening, ongeacht merk en type, zorgt Mijn Veenman Beheer® voor een aanzienlijke verlichting van de workload van de IT-medewerkers. Deze IT specialisten kunnen daardoor meer van hun kostbare tijd besteden aan andere belangrijke bedrijfsprocessen.

Rate this post

Print Friendly