InfoMinds distributeur van Open Text en PSIGEN


Veenendaal, 17 maart 2010 – InfoMinds is de nieuwe naam van Omnext Information Logistics uit Veenendaal. InfoMinds helpt organisaties die dagelijks met grote hoeveelheden papieren- en digitale documentstromen werken om de kwaliteit van de bedrijfskritische processen te optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer te realiseren.

De jarenlange ervaring en brede vakkennis van InfoMinds wordt ingezet om ondernemingen te ondersteunen met automatisering van document intensieve processen.

Voor grote en MKB-bedrijven levert InfoMinds totaaloplossingen voor digitale archivering, – postverwerking, beheer en verwerking van facturen, optimalisatie van documentstromen en scanning.


InfoMinds is een Authorized Support Provider- (ASP) partner en distributeur in de Benelux voor Open Text Fax and Document Distribution Group en exclusief distributeur in Noord Europa voor de producten van PSIGEN. InfoMinds werkt nauw samen met een selecte groep partners die beschikt over branchespecifieke kennis en geautoriseerd is voor de verkoop en implementatie van de producten die InfoMinds voert.


InfoMinds is voortgekomen uit Omnext Information Logistics uit Veenendaal. De directeuren Berry Hattink en Rens Kapaan, hebben hun sporen verdiend in het document managementvak. De consultants van InfoMinds zijn stuk voor stuk ervaren professionals in document management.


Over InfoMinds

InfoMinds helpt organisaties die dagelijks met grote hoeveelheden papieren- en digitale documentstromen werken om de kwaliteit van de bedrijfskritische processen te optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer te realiseren. InfoMinds is distributeur van Open Text en PSIGEN. InfoMinds: verstand van documentbeheer!

Rate this post

Print Friendly