Almelo, 15 maart 2010 – Document Group Europe, specialist op het gebied van documentgerelateerde IT-oplossingen en overkoepelende organisatie voor Gedon, Intellimens en Grafinex, benoemt Johannes Hibma (31) tot marketing manager. In deze functie is Johannes verantwoordelijk voor het professionaliseren en uitbreiden van de marketing- en reclameactiviteiten voor zowel de Document Group Europe als de drie werkmaatschappijen.

Johannes is sinds 2004 werkzaam bij de werkmaatschappij Gedon. Eerst als senior accountmanager en later als manager commerciële binnendienst. Tijdens deze werkzaamheden heeft hij in deeltijd de HBO-opleiding Sales Management afgerond en diverse marketing- en verkooptrainingen gevolgd.

“Ik ben zeer verheugd met deze nieuwe aanstelling binnen de Document Group Europe”, aldus Johannes Hibma. “In deze nieuwe functie kan ik meerdere marketingactiviteiten ontplooien die van toepassing zijn op de groep en de individuele werkmaatschappijen. Omdat elke werkmaatschappij zich richt op een specifiek onderdeel van documenten – Gedon op kantooroplossingen, Grafinex op grafische oplossingen en Intellimens op documentautomatisering – heeft elke maatschappij een eigen benadering en behoefte. Daarom is het voor mij een uitdaging om afwisselend voor elke werkmaatschappij de juiste uitingen te realiseren die in lijn zijn met de gehele groep. Met als uiteindelijke doel onze naamsbekendheid en verkoop te bevorderen.”


Rate this post

Print Friendly