Amersfoort/Breukelen, 10 maart 2010 – Marketing professionals kunnen voortaan vanaf hun PC zelf acties initiëren. Uitingen, zowel online als in print, laten zich vanuit één platform ontwikkelen en aansturen.

Deze unieke multichannel werkwijze wordt mogelijk dankzij de samenwerking van AddComm en Clixmaster. Als resultaat van de gezamenlijke ontwikkelactiviteiten zal het online marketing platform Clixmaster Studio straks zijn uitgebreid met de Web2Connect-module van AddComm.

Web2Connect is een oplossing voor het versturen van gepersonaliseerde documenten. ‘Hierdoor kunnen wij onze klanten een nog completer en volledig geïntegreerd online marketing platform bieden’, zegt André Polderman, mede directeur/eigenaar van Clixmaster. ‘We zochten voor Clixmaster naar een mogelijkheid om per post fysieke output zoals Printing on Demand te kunnen versturen. Dat was de enige schakel die binnen Clixmaster Studio nog ontbrak. Met Web2Connect is ons platform compleet en kan iedere marketeer online en multichannel marketing bedrijven. Arne van der Veen, IT manager van AddComm, vult aan: ‘Het grote voordeel is natuurlijk dat alle marketingactiviteiten zich vanuit één systeem laten initiëren zonder imports of exports en zonder dat er koppelingen nodig zijn . Dat verkleint de kans op fouten aanzienlijk’. Zijn broer en tevens collega Chris van der Veen legt uit: ‘Het online marketing platform van Clixmaster legt alles vast. Dat levert de marketeer een schat aan bruikbare informatie op om one-to-one marketing te bedrijven. Marketingprofessionals kunnen direct tot actie overgaan en de doelgroepen echt multichannel benaderen via e-mailmarketing campagnes en/of gepersonaliseerde printuitingen.

Voor gebruikers van Clixmaster Studio zijn de mogelijkheden van de module Web2Connect eenvoudig te benutten. Omgekeerd zijn de klanten van AddComm straks in de gelegenheid alle faciliteiten van het online marketing platform Clixmaster Studio toe te passen. Daarvoor introduceert AddComm naast Web2Connect Professional binnenkort de versie Web2Connect Enterprise.

Over Clixmaster Studio

Clixmaster is de ontwikkelaar van Clixmaster Studio, het Online Marketing Platform met een sterke focus op interactie, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksgemak. Het omvat online toepassingen als Web Content Management (WCM), Profiling en Visitor Intelligence, Multi Channel Marketing en Reporting & Analysis en is daarmee het marketing platform voor elke online professional. Clixmaster Studio bevat integraal de volgende kanalen: web, mobiel, e-paper, e-mail, print, sms, video, RSS en blogs.

Voor meer informatie: www.clixmaster.com

Over Web2Connect

Web2Connect is een nieuwe, door AddComm ontwikkelde, oplossing voor het multichannel versturen van gepersonaliseerde documenten. De marketeer kan met Web2Connect vanaf zijn eigen werkplek brieven, e-mail boodschappen, sms- en/of faxberichten opmaken en versturen. De marketeer heeft zelf de regie in zijn eigen Dialoque Marketing campagne en kan met Web2Connect tijd en kosten besparen.

Voor meer informatie: www.addcomm.nl

Rate this post

Print Friendly