Bunnik, 11 maart 2010 – Document Dialog, leverancier van totaaloplossingen voor documentintensieve organisaties, vormt met ReadSoft een krachtig partnership wat betreft de ontvangst en verwerking van binnenkomende documenten. In combinatie met de technologie en software van ReadSoft optimaliseert Document Dialog het inputmanagement van haar klanten.

Document Dialog is tot deze keuze gekomen na nauwkeurig marktonderzoek. De software van ReadSoft waarborgt op unieke wijze de kwaliteit van automatische herkenning. Deze staat centraal in de integrale en procesgedreven aanpak van Document Dialog, waarmee zij in staat is het verbeterproces continu te monitoren. Samen staan zij voor maximale kwaliteit, de kortste doorlooptijd en minimale kosten.

“Voor Document Dialog zijn innovatieve technologie, een volledig partnership en de juiste prijs/kwaliteit verhouding belangrijk bij het zoeken naar partners”, aldus Dennis Koorn, Country Manager Nederland bij Document Dialog. “ReadSoft sluit hier naadloos op aan en biedt op het gebied van herkenningssoftware de meest innovatieve oplossing. Document Dialog en ReadSoft vormen een waar dreamteam en gaan voor een constante monitoring van de performance en optimalisatie.”

Gert-Jan de Vries, Managing Director bij ReadSoft Benelux: “Wij zijn verheugd met het partnership. Onze software is gebaat bij een partner die continu streeft naar verbetering en verdieping in de verwerking van documentprocessen. Door onze herkenningssoftware te combineren met de oplossingen van Document Dialog helpen wij de markt te professionaliseren.”

Rate this post

Print Friendly