AMSTELVEEN, 11 MAART 2010 – Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, heeft vandaag nieuwe scanner drivers gelanceerd voor de nieuwste Microsoft, Apple Macintosh en Linux software. Hiermee kunnen de Canon scanners uit de imageFORMULA scanner reeks functioneren op alle belangrijke PC-besturingssystemen.

Microsoft’s nieuwe platform, Windows 7, is gelanceerd in oktober 2009 en wordt over de hele wereld al veelvuldig gebruikt dankzij de eenvoud en flexibiliteit van het platform. Om te kunnen beantwoorden aan de behoeften van deze snelgroeiende markt heeft Canon nu voor haar gehele imageFORMULA serie Windows 7 drivers beschikbaar gesteld.

In september 2009 werden de Canon imageFORMULA DR-2010M en DR-2510M onthuld als Canon’s eerste Apple Macintosh-compatible scansystemen voor zakelijk gebruik. Deze twee compacte, stijlvolle scanners bieden nu volledige ondersteuning aan het nieuwe Mac OS X V10.6 (Snow Leopard) besturingssysteem om zo de prestaties en efficiency te verbeteren. Ook bestaande klanten kunnen de drivers downloaden.

Voor organisaties die hun eigen, unieke software willen ontwikkelen met open source architectuur, zijn nu ook Linux drivers beschikbaar voor Canon’s revolutionaire draagbare P-150 scanner en de ultracompacte DR-2010C en DR-2510C workgroup scanners. De drivers zijn compatible met SANE (Scanner Access Now Easy) wat gestandaardiseerde communicatie tussen de scanners en de Linux-omgeving mogelijk maakt.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe:

“Het vereenvoudigen van de manier waarop bedrijven met documenten omgaan is cruciaal in het huidige bedrijfsklimaat. Het is belangrijk om de gebruikerservaring zo gemakkelijk en productief mogelijk te maken. Veel bedrijven investeren in de nieuwste computersoftware op de markt – zoals Windows 7 en Snow Leopard – en Canon heeft haar toonaangevende scansystemen aangepast om de voordelen van deze nieuwe besturingssystemen optimaal te ondersteunen.

Ons doel is om te garanderen dat gebruikers van onze scanner informatie effectief kunnen verwerken, ongeacht welk besturingssysteem ze gebruiken. Ook in de toekomst zullen we blijven zorgen voor een maximale compatibiliteit voor ons omvangrijke scanneraanbod.”

De drivers kunnen nu worden gedownload door bestaande gebruikers. Voor meer informatie, zie: http://software.canon-europe.com

Rate this post

Print Friendly