Eindhoven, 9 maart 2010 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, stelt Co van Leeuwen (24) aan als consultant. In deze functie zal hij zich, als Hyarchis.Net specialist, bezighouden met functioneel applicatiebeheer bij klanten. Co onderzoekt tevens de behoefte van klanten zodat op basis van hun wensen en eisen Hyarchis.Net kan worden geïmplementeerd, waardoor de documentprocessen worden verbeterd.

Co studeerde onlangs af aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting Bedrijfskundige Informatica. Tijdens zijn werkperiode bij het ECM-consultancy bedrijf Nessos, kwam hij in aanraking met Hyarchis.Net, waarna hij besloot na zijn afstudeeropdracht bij de ontwikkelaar van dit product in dienst te treden.

“VDD IQware is een enthousiast en informeel bedrijf met een zeer professionele oplossing. Het bedrijf werkt voor grote, formele organisaties, en juist deze combinatie spreekt mij erg aan”, aldus Co. “Bij VDD IQware kan ik mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en werkperiode inzetten om bedrijven te helpen hun (document)processen te verbeteren. Dit doen we door vooraf aan de implementatie gedegen onderzoek uit te voeren en zo in kaart te brengen waar voor de klant het meeste rendement te behalen is.”

Rate this post

Print Friendly