Badhoevedorp, maart 2010 – Konica Minolta zal met een stand van ruim 1.250 m2 prominent aanwezig zijn op de internationale grafische vakbeurs IPEX 2010, die van 18 t/m 25 mei in Birmingham (VK) wordt gehouden.

Onder het motto ‘Expect impact’ presenteert Konica Minolta innovatieve oplossingen voor de print-productieomgeving van zowel centrale repro’s als drukkerijen. Op stand 9-DE340 in hal 9 kunnen de bezoekers kennismaken met de noviteiten van Konica Minolta, die tevens ‘live’ worden gedemonstreerd aan de hand van praktijktoepassingen. De demonstraties laten zien hoe print professionals met innovatieve oplossingen meer flexibiliteit, meer klantentevredenheid en betere bedrijfsresultaten kunnen realiseren.

“Ons thema voor IPEX 2010 is ‘Expect impact’ en dit verwijst naar de toegevoegde waarden die de professionele printoplossingen van Konica Minolta te bieden hebben aan onze klanten”, zegt Ruud van Soest, marketing manager van Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Op de IPEX-stand laten onze specialisten hard- en software technologie zien, aangevuld met toegespitste services, waarmee de weg wordt geopend naar nieuwe zakelijke mogelijkheden in de print-productieomgeving. Met onze hard- en software oplossingen ondersteunen wij ondernemers om hun omzet en bedrijfsresultaten te laten groeien door flexibel en snel in te spelen op zowel wensen van klanten, als op veranderende economische situaties.”

Flexibel en productief

Belangrijke innovaties op de IPEX-stand van Konica Minolta zijn de bizhub PRO C6501C serie productieprinters voor kwalitatief hoogwaardige kleurenafdrukken, en de snelle productiesystemen van de bizhub PRO 1200 serie voor superieur monochroom printwerk. Beide systeemseries maken indruk door hun productiviteit als gevolg van de hoge afdruksnelheid in combinatie met uitgekiende mogelijkheden voor geïntegreerde nabewerking.

Bovendien bieden de systemen veel flexibiliteit als het gaat om papierformaten en -soorten.

Daarnaast demonstreert Konica Minolta haar workflowsystemen, zoals de Printgroove POD serie en de Printgroove JT serie. Beide laten zien hoe de processen van productieprinting efficiënt kunnen worden beheerst en beheerd.

Van idee tot product

Tijdens IPEX 2010 laat Konica Minolta de bezoekers ervaren hoe grafische trajecten optimaal kunnen verlopen, van creatief idee, via printvoorbereiding naar printing, tot en met de nabewerking van de uiteindelijk producten, waaronder fotoboeken, zakelijke rapporten en mailings. Hiertoe werkt Konica Minolta op de IPEX-stand samen met internationale leveranciers van voor- en nabewerkingssystemen voor de geïntegreerde printprocessen. De bezoekers maken op de vakbeurs dus niet alleen kennis met de nieuwe print-productiesystemen van Konica Minolta; zij zien ook hoe deze productiesystemen als spil in de totale grafische processen effectief bijdragen aan de kansen van ondernemers om succesvol te zijn op de huidige en toekomstige markten.

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van

informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Konica Minolta is hiermee wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van

‘imaging’: het vastleggen en verwerken van beeldinformatie. De producten zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met 37.000 medewerkers heeft Konica Minolta in het fiscale jaar 2008 een omzet gerealiseerd van 7,5 miljard euro. In Nederland werd met 260 medewerkers een jaaromzet van 59 miljoen euro gerealiseerd.

Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland is te vinden op www.konicaminolta.nl

Rate this post

Print Friendly