8 maart 2010 – ReadSoft heeft een partnercontract gesloten met Docspro. De basis van de samenwerking is het aanbieden en leveren van efficiënte oplossingen voor documentautomatisering door Docspro die zijn gestoeld op de innovatieve en hoogwaardige technologie van Readsoft . Een voorbeeld is de digitale postkamer oplossing.

Door de samenwerking wordt het data capture portfolio van Docspro versterkt en uitgebreid met de software van ReadSoft, toonaangevende oplossingen voor scanning, herkenning en classificatie van alle inkomende documenten in een organisatie. “De toevoeging van ReadSoft aan ons portfolio stelt ons in staat om op objectieve wijze te adviseren en te voorzien in de data capture oplossing die de meeste toegevoegde waarde biedt voor iedere specifieke klant ”, aldus Dennis Zwanenburg, Operations Manager Docspro.

De samenwerking past in de strategie van ReadSoft om de partner business uit te breiden. De software wordt aangeboden en geïmplementeerd door Docspro. “We kijken uit naar een langdurige en vruchtvolle samenwerking”, aldus Gert-Jan de Vries, Managing Director ReadSoft Benelux.

Met de ReadSoft oplossingen voor documentautomatisering biedt Docspro een volledige oplossing voor het verwerken van inkomende documentstromen. Met de inzet van data capture oplossingen wordt een groot deel van de werkzaamheden op de postkamer geautomatiseerd afgehandeld.

Over ReadSoft

ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor Document Automatisering. ReadSoft software stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren zoals: de invoering van gegevens, classificatie, ERP-matching, workflows, e-invoicing ed. De resultaten zijn: snellere documentverwerking, kostenbesparing en meer controle. ReadSoft is veruit de nummer 1 in factuur automatiseringsoplossingen. Sinds de start in 1991 is ReadSoft uitgegroeid tot een wereldwijde speler met vestigingen in 16 landen op vijf continenten en heeft een netwerk van lokale en internationale partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsingborg, Zweden en het ReadSoft aandeel wordt verhandeld op de Nasdaq OMX Nordic Exchange Small Cap List.

Voor meer informatie over ReadSoft, gaat u naar www.readsoft.nl.

Over Docspro

Docspro is sinds 1994 een toonaangevende speler in de markt voor document management systemen, actief op het gebied van document capture, digitale archivering en document management. Met hoogwaardige technieken ondersteunt Docspro uw documentgestuurde bedrijfsprocessen. De scan- en archiveringsoplossingen voorzien in standaardintegratie met vele gangbare bedrijfsapplicaties (SAP, FIS2000, FMS, MS Dynamics, SharePoint, Oracle, etc.), waardoor langdurige implementatietrajecten worden vermeden. Een team van gecertificeerde medewerkers én een uitgebreid netwerk van hoogwaardige business partners maken Docspro tot de aangewezen partner voor vrijwel iedere oplossing op het gebied van document capture en document & workflow management. De goede samenwerking met leveranciers en partners wordt onderstreept door de vele awards die Docspro in de loop der jaren in ontvangst mocht nemen, waaronder de IBM Information Management Award voor Europa.

Rate this post

Print Friendly