20/20 vision Europe, toonaangevende leverancier van Procurement software, en ClearBIZZ, ontwikkelaar van een innovatief Clearing Centre voor elektronische diensten, zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

In deze unieke samenwerking zullen beide leveranciers over en weer hun oplossingen en diensten aanbieden in zowel de publieke als private sector. Huidige en nieuwe klanten van beide organisaties zullen hierdoor makkelijker toegang krijgen tot bewezen oplossingen en diensten voor de totale ingaande en uitgaande geldstromen. Daarnaast geeft deze samenwerking invulling aan de toenemende vraag bij organisaties om enerzijds de factuuruitwisseling geheel elektronisch te laten plaatsvinden en anderzijds het vastleggen, afdwingen en controleren van procedures en regels voor het inkoopproces.

Volgens Roel Crooijmans, Manager Business Innovation van ClearBIZZ past deze samenwerking perfect in de partnerstrategie van ClearBIZZ om met leidende marktpartijen het Clearing Centre verder uit te breiden.

Maarten Anbeek, Sales Manager van 20/20 vision Europe is zeer verheugd over de overeenkomst;“Onze klanten kunnen een verdere verbetering van hun proces en ROI verkrijgen door alle facturen elektronisch te ontvangen”.

20/20 vision

Sinds de oprichting in 1996 houdt 20/20 vision Europe BV zich bezig met het implementeren van systemen gericht op het optimaliseren van het inkoop- en factuurverwerkingsproces. Door een ruim inzicht in administratieve processen, uitvoerige kennis van software ontwikkeling en een gestructureerde projectaanpak weet 20/20 vision Europe BV de administratieve processen telkens te verbeteren.

ClearBIZZ

ClearBIZZ is een Nederlands bedrijf dat een innovatief Clearing Centre voor elektronische diensten heeft ontwikkeld. Een systeem dat steeds verder uitbreidt en verbetert: een doordacht pakket e-Solutions voor allerlei praktische toepassingen, zoals digitale uitwisseling van facturen, loonstroken en andere documenten. De verschillende diensten die via het Clearing Centre met elkaar kunnen worden gekoppeld, maken het mogelijk om verreweg de meeste elektronische ‘formats’ te converteren en uit te wisselen, op basis van het principe: keuzevrijheid voor de verzender, verzending op maat voor de ontvanger.

Rate this post

Print Friendly