ISIS Papyrus is toegetreden tot OASIS als Foundational Sponsor en hiermee toont ISIS Papyrus het hoogste niveau van toewijding aan open standaarden en helpt tevens bij het bevorderen van het werk van OASIS om de missie van het consortium te vervullen. ISIS Papyrus zal actief haar kennis en ervaring gaan inbrengen op SOA, XML (UBL, ebXML, IDtrust) en Business Process Management.

http://www.oasis-open.org/about/foundational_sponsors.php

Tevens is ISIS Papyrus actief betrokken bij de ontwikkeling van Adaptief Case Management (ACM) binnen het Workflow Management Consortium (Wfmc). ACM bevrijdt de kenniswerker van starre en rigide processen (BPM) en is dan ook bij uitstek geschikt voor kennis intensief werk zoals het beoordelen van een schade, aanvraag hypotheek, medische keuring, verblijf vergunning, gerechtelijke uitspraak, disputen, etc.

Adaptive Case Management is een Papyrus Solution Framework dat gratis door Papyrus WebRepository klanten geïmporteerd kan worden en naar wens worden aangepast en uitgebreid. Dit in tegenstelling tot de traditionele leveranciers van BPM en Worfklow producten die een gesloten omgeving (software) leveren.

Voor meer informatie http://www.isis-papyrus.com

Rate this post

Print Friendly