Breukelen, 4 maart 2010 – Xerox brengt een nieuw grootformaat systeem op de markt. De Xerox 6604 Wide Format biedt architecten, engineeringbureaus, industrie, bouw- en grafimediabedrijven een betaalbare optie om hun technische grootformaat zwart-wit documenten te printen. Dit nieuwe systeem heeft een afdruksnelheid van vier A1-afdrukken per minuut en is afgeleid van de onlangs geïntroduceerde Xerox 6605. De Xerox 6604 is het twaalfde grootformaat product dat Xerox heeft gelanceerd in de afgelopen twee jaar.

De compacte Xerox 6604 integreert kopiëren, scannen en printen met scherpe beeldkwaliteit, scannen in kleur en een eenvoudig te gebruiken interface. Het systeem biedt een kopieer-, scan- en printtechnologie van 600 x 600 dpi dat leidt tot helderheid en nauwkeurige beeldkwaliteit voor het produceren van bouwplannen, elektrische bedradingsdiagrammen en geografische kaarten. Met de ingebouwde kleurenscanner kunnen papieren documenten worden gescand naar elektronische bestanden en kunnen bestaande afbeeldingen van alle standaard maten tot 15 meter lengte worden gekopieerd.

De Xerox 6604 Wide Format heeft een optie voor een tweede rol papier, waarmee de capaciteit kan worden vergroot. Met een kleurenaanraakscherm van 381 mm en een intuïtieve gebruikersinterface is het systeem eenvoudig in gebruik, zelfs voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met productieprinters.

Ad Verweij, Xerox Business Manager: “Bijzonder aan deze nieuwe grootformaat printer is de eenvoudige grafische gebruikersinterface, de hoge kwaliteit van de output en de modulaire aanpak, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om functies en capaciteit toe te voegen. De 6604 biedt gebruikers een goedkope en snelle manier om zwart-wit CAD-tekeningen te produceren.”

De printer is uitgerust met de FreeFlow Accxes Controller, waardoor gebruikers tegelijkertijd kunnen printen, kopiëren en scannen naar een bestand. Andere standaardfunctionaliteiten zijn Scan Preview, waarmee direct de kwaliteit van de scan kan worden beoordeeld en wachtrijbeheer. Hiermee worden de opdrachten in thumbnails getoond op de gebruikersinterface, krijgen lopende opdrachten desgewenst een nieuwe prioriteit en kunnen complete opdrachten opnieuw worden geprint. De nieuwe grootformaat printer biedt met Q-Copy Software tevens de mogelijkheid om beelden te scannen en automatisch te verzenden naar een kleurennetwerkprinter, ongeacht het merk. De optionele online vouwmachine automatiseert het vouwproces tijdens het printen en kopiëren.

Beschikbaarheid

De Xerox 6604 Wide Format is per direct verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly