Afgelopen jaar berekende de ‘Belgian Task Force E-Invoicing’ dat onze ondernemingen gezamenlijk maar liefst 3,5 miljard euro aan kosten kunnen besparen met een overstap naar het elektronisch versturen, ontvangen en archiveren van facturen.

Toch wordt in België amper 1% van de facturen elektronisch uitgewisseld. Belangrijke boosdoeners blijven de onzekerheid omtrent de bestaande wetgeving en de vele technische uitdagingen.

Kom naar ons seminar op 23 maart en laat u informeren over de laatste stand van zaken en de vele voordelen die e-facturatie oplevert!

Programma

Minister Vincent Van Quickenborne

Economie en administratieve vereenvoudiging

Sinds 1 januari zou de elektronische factuur in België volledig gelijkwaardig moeten zijn aan de papieren factuur. De Minister zal ons inzicht verschaffen in het standpunt van de Belgische overheid en in initiatieven die men verder gaat nemen om e-facturatie te stimuleren.


Innovatieve factuurverwerking

Gert-Jan de Vries, Managing Director Benelux Readsoft

De manuele verwerking van inkomende facturen is niet alleen traag en duur maar ook vatbaar voor menselijke fouten. Gert-Jan legt uit hoe u het facturatieproces aan de ontvangstzijde kan optimaliseren, ongeacht het kanaal of formaat waarin facturen toekomen.


Regelgeving en valkuilen

Christiaan van der Valk, CEO Trustweaver

Als expert in compliance en wetgeving zal Christiaan ons wegwijs maken in de verschillende regelgevingen en valkuilen waarmee men rekening moet houden bij een overstap naar e-facturatie.


e-factureren over de grenzen heen

Alfred Sterrenburg, Pre-sales Consultant StreamServe

Facturen elektronisch uitsturen, het lijkt eenvoudig, maar toch zijn er een aantal kritische succesfactoren. Tijdens deze sessie maken we kennis met een oplossing om legaal bindende facturen elektronisch te verzenden, rekening houdend met de keuze van de klant en met de wetgeving van verschillende landen.


http://www.documentdialog.com/nl/document-dialog/nieuws-pagina-nl/archive/2010/february/article/seminar-e-facturatie/


Rate this post

Print Friendly