Eindhoven, 4 maart 2010 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management Systeem Hyarchis.Net, gaat een partnership aan met UNIT4. Met deze samenwerking is UNIT4 in staat documentmanagement aan te bieden als onderdeel van hun totaalpakket aan producten en diensten voor accountants en financieel specialisten. Gezien de toenemende stroom aan documenten wordt het steeds belangrijker om documentmanagement in te zetten voor belangrijke processen als het voeren van administraties, het uitwerken van werkprogramma’s, het maken van accountants- en fiscale rapporten, het doen van de fiscale aangifte en salarisverwerking.

Door verscherpte wet- en regelgeving en de groeiende aansprakelijkheid van accountants en financieel specialisten, ontstond er voor UNIT4 een toenemende vraag naar een documentmanagementsysteem. Hyarchis.Net is evenals de UNIT4-oplossingen gebaseerd op de Microsoft.Net technologie en daarom eenvoudig te integreren in de bestaande oplossingen.

“Wij waren op zoek naar een vooruitstrevende en flexibele partner wiens product naadloos aansluit op ons portfolio”, aldus Herman de Jonge, algemeen directeur bij UNIT4 Accountancy. “Hyarchis.Net van VDD IQware voldoet aan deze eisen. VDD IQware heeft op het gebied van documentmanagement haar sporen verdiend binnen de financiële sector en is daarom een betrouwbare en ervaren partij. Dit gaf ons het vertrouwen het partnership aan te gaan. VDD IQware is een Nederlands bedrijf, waardoor het mogelijk is om snel en eenvoudig te schakelen. Dit is onmisbaar in een branche die onderhevig is aan continue verandering op het gebied van wet- en regelgeving.”

“Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking”, aldus Andre van der Doelen, algemeen directeur van VDD IQware. “In UNIT4 hebben wij een geschikte partner gevonden om onze producten in de accountancymarkt aan te bieden. UNIT4 heeft uitgebreide kennis van deze markt en is daardoor voor ons de partij om digitale dossiervorming voor accountants bereikbaar te maken.”

Rate this post

Print Friendly