Londen|’s-Hertogenbosch, 3 maart 2010 – Ricoh Europe PLC – Het ‘Just Ask Ricoh’ thema van Ipex 2010 zal bezoekers meenemen op een reis door het production printing proces; van het aanleveren van een bestand tot bewerken, beheersen en produceren. Bezoekers hebben de kans om het nieuwste portfolio van Ricoh en InfoPrint Solutions te bekijken. Ze kunnen ook in gesprek gaan met experts over hoe hun producten en dienstverlening waarde kunnen toevoegen aan de productiviteit en winstgevendheid van hun organisatie in de toekomst.

Tijdens Ipex zal bij Ricoh de levenscyclus van een document centraal staan. Hierbij zal de bezoeker door vier belangrijke zones worden geleid: aanleveren, bewerken, beheersen en produceren. Elke zone biedt de bezoeker de kans om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij Ricoh, hoe deze mogelijkheden geïntegreerd kunnen worden in bestaande workflows en hoe deze op maat gemaakt kunnen worden om de productiviteit en winstgevendheid te versterken. Ricoh nodigt bezoekers tevens uit om op de stand meer te weten te komen over haar uitstekende servicemogelijkheden, partnernetwerken en consultancy services. Door middel van live demonstraties laten Ricoh en InfoPrint Solutions zien hoe printprofessionals waarde kunnen toevoegen door het gebruik van efficiënte, productieve en flexibele hardware- en softwareapplicaties.

Bij Ricoh vinden wij het belangrijk om printprofessionals te laten zien hoe innovatieve applicaties en oplossingen hun kunnen helpen om winst te verhogen. Ricoh zal een brede reeks applicaties en oplossingen demonstreren, waaronder het Unity Book Publishing’s Print Production Handbook, voorbeelden van transpromotionele communicatie, gepersonaliseerde kalenders, pocketboeken (geïllustreerde handleidingen) en direct mail toepassingen. Alle applicaties zullen van creatie tot eindproduct getoond worden.

Graham Moore, directeur van de Ricoh Production Printing Business Group zegt: “Ons doel op Ipex 2010 is om zo veel mogelijk aan de individuele informatiebehoeften van elke klant te voldoen. Tijdens het bezoek aan onze stand krijgt de bezoeker een op maat gemaakte rondleiding met ideeën hoe ze hun organisatie verder kunnen ontwikkelen. Door onze adviserende aanpak met jarenlange ervaring in printinnovatie, bieden wij flexibiliteit en schaalbaarheid aan printprofessionals die willen groeien. Daarnaast worden alle producten van Ricoh ondersteund door onze uitgebreide serviceorganisatie en internationale aanwezigheid in 150 landen. Hierdoor verzekeren wij dat een investering in een oplossing van Ricoh altijd toegevoegde waarde heeft voor elk stadium van het production printing proces.”

“Ipex 2010 is een belangrijk contactmoment voor printprofessionals vanuit heel Europa en de rest van de wereld, ” aldus Moore. “De stand van Ricoh zal een belangrijke bestemming zijn voor vele bezoekers op de beurs die op zoek zijn naar het ervaren van de meest innovatieve manieren om groei en winst te realiseren in de huidige, zeer uitdagende production printing markt.”

Just Ask Ricoh op Ipex 2010 – Hal 12, stand D130.

Wilt u meer weten over Ricoh op Ipex? Ga dan naar www.ricoh-europe.com/ipex.

Rate this post

Print Friendly