Amsterdam, 2 maart 2010 – Tijdens CeBIT 2010 (2-6 maart 2010) zal PFU Imaging Solutions Limited, nieuwe documentscanoplossingen demonstreren. PFU is binnen de Fujitsu Group verantwoordelijk voor de marktleidende Fujitsu documentscanners. De demonstraties vinden plaats op de stand van Fujitsu Technology Solutions GmbH in Hal 9, stand C60. Het hoogtepunt van de presentatie tijdens CeBIT is dit jaar de introductie van de S1300, het nieuwste model in de ScanSnap-serie. Daarnaast wordt aan de hand van de productiescanoplossing, de fi-6800, gedemonstreerd hoe bedrijfsprocessen te verbeteren zijn, op het gebied van automatisering, productiviteit en kostenverlaging. Fujitsu documentscanoplossingen zijn tevens geïntegreerd in ECM- en documentbeheeroplossingen bij diverse partnerstands in Hal 3, en ook bij het OS X Business Park in Hal 2.


Gescande documenten nu toegankelijk via smartphones

In Hal 9, met als thema “Public Sector Parc”, worden oplossingen en applicaties getoond voor de publieke sector. Fujitsu’s documentscanner portfolio is voor deze markt relevant omdat de speciale scanoplossingen zowel organisaties, in de publieke sector als private ondernemingen ondersteuning kan bieden bij het versnellen en vereenvoudigen van administratieve processen op een zo’n efficiënt mogelijke manier. Verder zijn Fujitsu’s documentoplossingen geïntegreerd in diverse ECM- en documentbeheeroplossingen in Hal 3. De fi-6800 productiescanner wordt gedemonstreerd op de ALOS GmbH stand (Hal 3, stand 20), terwijl ELO Digital Office GmbH de fi-6130 toont in Hal 3, stand F30. Op het OS X Business Park in Hal 2 kunnen bezoekers zien hoe papieren documenten via de gloednieuwe ScanSnap S1300 worden gedigitaliseerd in een Mac OS omgeving. Vervolgens worden ze – bijvoorbeeld via ELO documentbeheeroplossingen – toegankelijk gemaakt, zelfs voor smartphones zoals Apple’s iPhone.


Klaus Schulz, Manager Product Marketing EMEA, PFU Imaging Solutions becommentarieert: “Ik zie een duidelijke trend in op maat gemaakte scan- en capture-oplossingen voor klanten. Door verschillende klassen documentscanners in een ECM-systeem te integreren kunnen deze gebruikt worden voor verschillende doeleinden, maar ook op vergelijkbaar interactieve manieren. Met name vergelijkbare beeldkwaliteitresultaten vormen de sleutel om te voldoen aan de behoeften van individuele klanten wat betreft taken, processen en doelstellingen.”


Scan Snap S1300 – licht en eenvoudig mobiel scannen

De ScanSnap S1300 PFU bevestigd de komst van een nieuwe generatie van de robuuste, compacte en lichtgewicht één-knops scanoplossing waarmee ogenblikkelijk PDF-bestanden worden gecreëerd voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Het apparaat ondersteunt ad hoc scanbehoeften, net zo goed als reguliere scans van dubbelzijdige, multi-pagina documenten. De unieke imaging functies en bijgeleverde krachtige scansoftware maakt de ScanSnap S1300 een lichtgewicht documentscanner, geschikt voor zowel mobiel als kantoorgebruik.


Fi-6800 biedt ongeëvenaarde prestaties

De fi-6800 documentscanner is de best presterende A3-beeldscanner in z’n prijsklasse, en biedt bedrijven verbeteringen op het gebied van automatisering, productiviteit en kostenverlaging. Het apparaat ondersteunt nieuwe automatische functies die de bediening van de scannertaken eenvoudig, snel en energiezuinig maken. Dankzij het nauwkeurige, hoge-snelheid scanaanbod zullen bedrijven een duidelijke toename in hun arbeidsproductiviteit merken.

Rate this post

Print Friendly