Londen|’s-Hertogenbosch, 22 februari 2010 – Ricoh Europe PLC kondigt de launch van haar Business Driver Programma aan: een exclusief pakket met zakelijke services voor Ricoh Production Printing klanten in de grafimedia markt en voor centrale repro’s. Het programma bevat een complete portal waarmee men toegang verkrijgt tot unieke web-to-print services, white papers, e-learning, professioneel advies en Business Development Services. De inhoud is ontworpen om printprofessionals praktische inzichten en aanwijzingen te geven waarmee zij zich competitief kunnen ontwikkelen.

“Ricoh is trots op het feit dat wij onze klanten uitstekende services en ondersteuning kunnen aanbieden om hun te helpen hun winstgevendheid te vergroten”, zegt Graham Moore, Director Business Development, Ricoh Europe Production Printing Group. “Ons Business Driver Programma is wederom een nieuw hulpmiddel in ons al even uitgebreide portfolio waarmee wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Het is voornamelijk ontworpen om tastbare ondersteuning te bieden voor printprofessionals die de ambitie hebben hun bedrijf te laten groeien. Door de vele verschillende aspecten van het programma geloven wij dat dit extranet enorm bruikbaar is voor onze klanten.”

Een bedrijf laten groeien kost tijd. En tijd is nou juist iets waar veel printprofessionals een tekort aan hebben. Het Business Driver Programma van Ricoh bespaart printprofessionals tijd en kan de geleverde kwaliteit en productiviteit verbeteren waardoor het bedrijf de mogelijkheid krijgt om te groeien. Printprofessionals hebben toegang tot nuttige informatie over de nieuwste trends en technologieën binnen de grafische industrie. Het helpt hun ook om hun eigen marktstrategieën te vormen door middel van aangeboden online hulpmiddelen of advies van onze consultants. Hierdoor kunnen printprofessionals de overstap maken naar een totaalleverancier, waardoor klanten van Ricoh nog waardevoller worden voor hun klanten.

Klanten van Ricoh binnen de grafimedia markt en centrale repro’s die zich inschrijven voor het Business Driver Programma krijgen toegang tot een reeks services en informatie die precies aansluit op hun specifieke dagelijkse werkzaamheden. Men kan er bijvoorbeeld relevante informatie vinden voor verschillende typen bedrijfsfuncties: de eigenaar, bedrijfsleider, marketing- en verkoopmanager, productiemedewerker en ontwerper.

“De hulpmiddelen en informatie op het Business Driver Programma worden geleverd door Ricoh en vooraanstaande, onafhankelijke experts uit de markt. Door het gebruik van een doorlopende online stemmingsprocedure, houden we voortdurend in de gaten welke hulpmiddelen onze klanten het meest waardevol vinden. We gebruiken deze informatie voor het toevoegen van nieuwe middelen om ervan verzekerd te blijven dat de portal waarde blijft toevoegen voor onze klanten”, aldus Moore.

Het Business Driver Programma van Ricoh gaat in Nederland vanaf februari 2010 van start. Daarna volgen Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en België. Eventuele andere landen gaan later dit jaar van start. Elk land zal haar eigen reeks services gaan aanbieden die bedrijfsgroei bevorderen en die het beste aansluit op de behoeften van hun eigen nationale markt.

Ga voor meer informatie over het Ricoh Business Driver Programma naar www.ricoh.nl/businessdriver.

Rate this post

Print Friendly