Met de introductie van de gratis Community Edition maakt Semantica haar document management systeem bereikbaar voor iedere organisatie. Semantica DMS, software voor een opgeruimd kantoor, is kosteloos te downloaden op community.semantica.com. De Community Edition helpt kleine organisaties, korte projecten en nieuwkomers bij het opslaan, verwerken, delen en raadplegen van hun documenten zonder startkosten.

Alle mogelijkheden

De gratis Community Edition beschikt over dezelfde DMS-mogelijkheden als de commerciële Enterprise Edition. “Wij willen organisaties een volwaardige oplossing bieden zonder de hoge startkosten, want die vormen vaak een belemmering om te beginnen”, aldus Roland van der Heijden, Managing Partner bij Semantica. “Als organisaties de voordelen ervaren, zijn ze beter in staat de waarde van digitaal documentbeheer te bepalen”, zegt hij.

Professionele ondersteuning

“Uniek in onze markt is dat we de gratis versie van volwaardige support voorzien tegen een minimale vergoeding. Je bent als Community gebruiker niet alleen aangewezen op de gemeenschap, maar je kunt direct bij de experts terecht voor ondersteuning. Software is maar een onderdeel in de verandering naar een moderne, efficiënte manier van werken; begeleiding is in veel gevallen heel belangrijk”, volgens de heer Van der Heijden. “Met onze ondersteuning garanderen we dat je de Community Edition probleemloos kunt gebruiken en voorkomen we dat nieuwkomers in DMS-land verdwalen”, sluit hij af.

Maximaal tien gebruikers

De Semantica DMS Community Edition ondersteunt maximaal tien gebruikers bij het opslaan, verwerken, delen en terugvinden van documenten. De maximale omvang van de documentopslag bedraagt 4 GB. De Community Edition is per direct beschikbaar op de Engelstalige website http://community.semantica.com.

Over Semantica

Semantica maakt sinds 1995 professionele software voor een opgeruimd kantoor. Semantica DMS is een systeem waarmee organisaties flexibel, veilig en snel grote en complexe documentverzamelingen beheren. KPN gebruikt Semantica DMS al jaren voor uiteenlopende archiefdoeleinden. Maar ook kleinere organisaties, zoals NVZA en BigLift Shipping, maken gebruik van onze oplossingen om hun documenten efficiënt te verwerken.

Naast de gratis Semantica DMS Community Edition biedt Semantica de abonnementsversies Enterprise Edition en Hosted Enterprise Edition aan.

Rate this post

Print Friendly