Nieuwegein, 22 februari 2010 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, heeft vandaag de beschikbaarheid van de Autonomy eDiscovery Appliance aangekondigd. Dit is de enige eDiscovery appliance die early case assessment (ECA) en legal hold combineert. De appliances bieden General Counsels en partners binnen advocatenkantoren een krachtige oplossing voor het snel definiëren en uitvoeren van een eDiscovery strategie. Dit zeer schaalbare platform, gebaseerd op Autonomy’s Meaning Based technologie, biedt een uiterst snelle en effectieve start voor het eDiscovery proces.


Vandaag de dag worden juristen in de top van juridische afdelingen en partners binnen advocatenkantoren geconfronteerd met een enorme druk. Iedere juridische actie wordt beoordeeld door of hun klanten, of de raad van bestuur, of door toezichthouders van de overheid. Daarnaast worden zij geconfronteerd met strakke tijdschema’s die door rechters worden vastgesteld. Het niet snel bepalen en uitvoeren van een effectieve strategie kan een zaak in gevaar brengen. Tevens lopen bedrijven die hun legal hold verplichtingen niet op orde hebben het risico op hoge boetes en sancties waaronder gevangenisstraf en het verlies van de licentie.


Door goede prestaties van het eDiscovery proces kan een jurist voor elke zaak sneller en nauwkeuriger relevante informatie beoordelen, een juridische strategie bepalen en zich houden aan de legal hold vereisten. Hiermee realiseren zij een betere bescherming voor de organisatie en zichzelf. Daarnaast zorgt het voor een succesvollere uitkomst. Dit realiseren met traditionele systemen, die niet in staat zijn om FRCP-compliant te zoeken op een steeds toenemende en gevarieerdere set van data, is een dure en enorme uitdaging. Hiervoor moeten er dure en tijdrovende handmatige processen worden gemanaged.


De Autonomy eDiscovery Appliance automatiseert het proces van het door de jurist snel en eenvoudig vinden van gegevens op de appliance om zodoende een volledig en nauwkeurig inzicht in de zaak te krijgen en indien gewenst het kunnen voldoen aan de legal hold verplichtingen. De appliance is zeer schaalbaar en in staat om binnen enkele uren petabytes aan data, in alle talen en bestandstypen, te reviewen en te begrijpen. Het maakt gebruik van Autonomy’s unieke vermogen om de beschikbare gegevens te analyseren door middel van FRCP-compliant zoeken, automatisch clusteren, contextuele analyse en audio zoeken.


“Autonomy vindt het eDiscovery proces opnieuw uit om te voldoen aan de vragen uit, en de realiteit van, de hedendaagse markt”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. “De traditionele aanpak, gebaseerd op de verouderde trefwoord zoektechnologie en een leger van technici, is gewoon te tijdrovend en te kostbaar en levert bedrijven grote risico’s op. Met de kant en klare appliance levert Autonomy, met haar krachtige end-to-end eDiscovery technologie, bedrijven de mogelijkheid om het eDiscovery proces te vereenvoudigen en te versnellen.”


De eenvoudig te bedienen Autonomy eDiscovery Appliance levert een uitgebreide set aan unieke functionaliteiten, waaronder:


· Unmatched FRCP-compliant search capabilities – in tegenstelling tot legacy technologieën biedt Autonomy ware Meaning Based technologie

· Analyze-in-Place – de enige oplossing die data kan analyseren op de plek waar het is opgeslagen zonder het eerst te hoeven kopiëren naar een centrale plek voor meer dan 400 enterprise data bronnen

· Advanced visual analytics – kruisverbandoverzichten, automatisch gegenereerde concept clusters en bericht tracers geven de jurist een helikopterview van de beschikbare data

· All data types – het ondersteunen van meer dan 1.000 bestandstypen, waaronder audio-en video

· Petabyte scalability – de Autonomy eDiscovery appliance is de enige oplossing die petabytes aan data kan verwerken

· Extensive reporting and analytics – de enige FRCP-compliant oplossing biedt uitgebreide rapportages over en inzichtelijkheid in het proces


Kijk op www.autonomy.com/eDiscoveryappliance voor meer informatie.

Rate this post

Print Friendly