De in 2007 door Sequana overgenomen bedrijven Grafisch Papier en ModoVanGelder bundelen hun krachten. Per 1 maart gaan ze samen verder onder de naam Antalis. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde mensen, merken, producten en telefoonnummers.

Vier divisies

De organisatie van Antalis is onderverdeeld in verschillende divisies. Elke divisie heeft specialisten die uw markt kennen en gedegen advies kunnen geven.

  • Drukkerijen, uitgeverijen en vormgevers. Voor papieradvies, informatie of advies over verschillende papiersoorten voor al uw producties.
  • Eindgebruikers en wederverkopers. Alles over kantoorpapier.
  • Visual Communication. De specialisten voor de screen & sign markt.
  • Packaging. Voor alles waar een verpakking om heen moet.


Over Antalis

Antalis is een Frans bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Sinds november 2007 is Antalis eigenaar van Grafisch Papier en ModoVanGelder.  Antalis is het derde Antalis-bedrijf in Nederland en is gevestigd in het pand van Antalis in Almere. De producten die zij leveren worden vanuit het centrale Antalis-magazijn gedistribueerd.

Antalis is de grootste distributeur voor papier en verpakkingsmaterialen in Europa, nummer 4 in de wereld, met een omzet van € 3,4 miljard in 2008. Antalis heeft 7.900 werknemers, bedient meer dan 230.000 klanten wereldwijd en is actief in 53 landen. Antalis is een volle dochter van Sequana. Naast Antalis maakt Arjowiggins onderdeel uit van de groep. Arjowiggens is wereldwijd de grootste distribiteur in techniesche en creatieve papiersoorten. Kijk voor meer informatie op www.antalis.com

Rate this post

Print Friendly