Proost en Brandt introduceert met ProDigital Indigo een nieuw huismerk. Dit nieuwe premium machinecoated papier en karton is speciaal ontwikkeld voor de HP Indigo. De zeer snelle en uitstekende inkthechting zorgt ervoor dat vrijwel direct na het digitale drukken kan worden afgewerkt. ProDigital Indigo zet hiermee de nieuwe standaard voor gestreken papier voor de HP Indigo.

ProDigital Indigo kan zorgeloos worden gebruikt voor alle kritische print- en afwerkingsopdrachten. Of het nu gaat om full-colour dubbelzijdig drukken, of om een speciale afwerking, het gaat perfect met ProDigital Indigo. Het complete ProDigital-assortiment is HP en FSC- gecertificeerd en biedt voor elke toepassing een passende oplossing.

ProDigital Indigo Silk en Gloss zijn leverbaar in 100, 115, 130, 150, 170, 200, 250, 300 en 350 g/m2 op het formaat 32×46 cm. Zien is geloven! Vraag daarom snel bij uw Proost en Brandt contactpersoon van het ProDigital Indigo sample pack aan.

Naast ProDigital Indigo introduceert Proost en Brandt ook Lumi Indigo. Ook deze kwaliteit is HP- en FSC-gecertificeerd. Lumi Indigo Silk en Gloss zijn verkrijgbaar in dezelfde gramgewichten als ProDigital Indigo

Kijk voor meer informatie op www.proost.nl. Of vraag monsters aan via Eline – www.elinepapier.nl


Rate this post

Print Friendly