Flexibele kostprijsberekening is een onmisbaar instrument voor iedereen in de dynamische grafische markt. Veel drukkerijen maken gebruik van de Excel template, ontwikkeld door Richard van Hoorn, Onderzoek & Advies. Na het volgen van deze workshop kunt u de flexibele kostprijsberekening in Excel ook zelf binnen uw bedrijf toepassen.

Datum : Vrijdag 26 maart 2010 Hotel Oud London, Zeist

Tijd : 9.00-17.00

Onderwerp

Tijdens deze interactieve workshop bepalen we de kostprijs en tarieven voor het fictieve bedrijf Molen Printing. Deze offsetdrukkerij heeft een aantal vragen. Is het verstandig om te starten met digitaal drukken en het dienstenpakket uit te breiden? Er moet ook een antwoord gevonden worden op de toenemende prijsconcurrentie. Is het juist nu verstandig om te produceren in ploegendienst?

U gebruikt de financiële gegevens uit de case om met behulp van de Excel Template de tarieven te bepalen voor Molen Printing. Door wijzigingen in de gegevens aan te brengen vinden we antwoorden op de vragen van het bedrijf. Na het volgen van deze workshop gebruikt u de Excel template om uw eigen kostprijs te bepalen en antwoord te vinden op de vragen die binnen uw bedrijf van belang zijn.

Lees verder: Workshop Flexibele Kostprijsberekening

Rate this post

Print Friendly