Four Pees, een internationale sales en marketing organisatie gericht op de print en publishing markt, treedt toe tot het PDF/A Competence Center.

Tot nu toe was Four Pees voornamelijk actief in de print & publishing industrie, maar de lange termijn documentarchivering op basis van PDF/A heeft steeds meer aan aandacht gewonnen en heeft daarnaast zijn raakvlakken met marketing resource management en digitale print productie waar Four Pees vandaag reeds oplossingen voor biedt.

Tom Peire, CEO van Four Pees zegt: “Het toetreden tot het PDF/A Competence Center is helemaal conform onze recente strategische marketingbeslissingen. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen voor onze klanten en dealers. Het PDF/A Competence Center centraliseert kennis over PDF/A en vestigt de noodzakelijke aandacht op document archivering op basis van PDF/A. Four Pees treedt toe tot het PDF/A Competence Center, zodat Four Pees deze kennis verder kan uitdragen naar zijn partners en klanten toe.”

Als lid van de Ghent PDF Workgroup, heeft Four Pees ervaring met PDF gebaseerde kwaliteitsnormen. Hoewel de applicatie en de user base enigszins verschillend zijn voor PDF/A, zijn er veel synergieën op het gebied van know-how van de technologie en de implementatie.

Thomas Zellmann, Managing Director van het PDF/A Competence Center stelt: “We zijn blij Four Pees bij het PDF/A Competence Center te mogen verwelkomen. Het bewijst de groeiende belangstelling voor en het belang van PDF/A. Een ervaren sales en marketingpartner als een van onze leden zal ons helpen nog meer aan dynamiek te winnen en ons dichter tot markten te brengen zoals die van de digitale druk en marketing management oplossingen. “

Four Pees richt zich op het aanbieden van kostenefficiënte automatiseringsoplossingen en kwaliteitsoptimalisatie voor de druk- en publishingmarkt. In het laatste jaar is het Four Pees team meer dan verdubbeld: 12 professionals zijn werkzaam in marketing, sales en professional services.

Vooral op sales vlak heeft Four Pees zijn activiteiten uitgebreid. De aanwerving van Ivan Duprez als Global Sales Director en Christophe Gronier als Sales Manager Zuid-Europa onderbouwen de strategie van Four Pees om internationaal meer en meer aanwezig te zijn.

Four Pees vertegenwoordigt merken zoals callas software, een innovator in PDF-technologie voor publishing en print productie, uitwisseling van documenten en documentarchivering en bovendien een van de oprichters van het PDF/A Competence Center.

Rate this post

Print Friendly