Docufacts
February 18, 2010 by Aia Software in Benoemingen| 204 views
Aia Software

Rob Geerings benoemd tot product specialist pre-sales bij Aia Software

Nijmegen, 18 februari 2010 – Aia Software, producent van het ITP Document Platform, breidt haar sales team sterk uit. Mark van de Logt (37) en Wim van Horen (42) zijn gestart als senior account manager. Rob Geerings en Jeroen Huinink hebben beiden promotie gemaakt binnen de organisatie. Rob Geerings (34) is aangesteld als product specialist en Jeroen Huinink (37) vervolgt zijn carrière binnen Aia Software als business partner manager. Deze uitbreiding is onderdeel van de (inter)nationale groeistrategie van het bedrijf.

 Rob Geerings

Rob Geerings was voorheen senior consultant binnen Aia Software en maakt nu de stap naar product specialist. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning in het pre-sales proces. Hieronder valt het voorbereiden en geven van klantspecifieke productdemonstraties alsmede het vertalen van door klanten gewenste functionaliteit naar een technische oplossing. Rob over zijn nieuwe uitdaging: “Naast een verdere verdieping van mijn persoonlijke kennis op het gebied van documentcreatie vind ik het vooral een uitdaging om nu de schakel te gaan vormen tussen de commerciële en technische afdelingen binnen Aia Software, door functionaliteit gewenst door de klant te vertalen naar een technische oplossing. Omdat iedere klant anders is, blijft dit een innovatieproces, waarbij iedere keer weer nieuwe puzzels opgelost dienen te worden.”

Deel dit bericht

Email This Email This
Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Zoeken
Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.