Docufacts

Carrière en opleiding

February 18, 2010 by Aia Software in Benoemingen| 128 views
Aia Software

Rob Geerings benoemd tot product specialist pre-sales bij Aia Software

Nijmegen, 18 februari 2010 – Aia Software, producent van het ITP Document Platform, breidt haar sales team sterk uit. Mark van de Logt (37) en Wim van Horen (42) zijn gestart als senior account manager. Rob Geerings en Jeroen Huinink hebben beiden promotie gemaakt binnen de organisatie. Rob Geerings (34) is aangesteld als product specialist en Jeroen Huinink (37) vervolgt zijn carrière binnen Aia Software als business partner manager. Deze uitbreiding is onderdeel van de (inter)nationale groeistrategie van het bedrijf.

 Rob Geerings

Rob Geerings was voorheen senior consultant binnen Aia Software en maakt nu de stap naar product specialist. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning in het pre-sales proces. Hieronder valt het voorbereiden en geven van klantspecifieke productdemonstraties alsmede het vertalen van door klanten gewenste functionaliteit naar een technische oplossing. Rob over zijn nieuwe uitdaging: “Naast een verdere verdieping van mijn persoonlijke kennis op het gebied van documentcreatie vind ik het vooral een uitdaging om nu de schakel te gaan vormen tussen de commerciële en technische afdelingen binnen Aia Software, door functionaliteit gewenst door de klant te vertalen naar een technische oplossing. Omdat iedere klant anders is, blijft dit een innovatieproces, waarbij iedere keer weer nieuwe puzzels opgelost dienen te worden.”

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.