Op donderdag 15 april organiseert Semantica ter ere van Nationale Secretaressedag een gratis training Document Management voor Office managers in Utrecht van 13.00 tot 17.00 uur. Managers die op zoek zijn naar een origineel én professioneel cadeau voor hun secretaresse kunnen hun steun en toeverlaat inschrijven voor de gratis workshop. Na deelname aan de workshop mag zij, samen met haar office collega’s, twee maanden gratis gebruik maken van de Semantica DMS Hosted Edition voor Office Management inclusief twee maanden gratis support.

Voor wie

Het cadeau is voor iedereen geschikt die een spilfunctie bekleedt binnen een organisatie, zoals office managers, personal assistants en secretaresses. De workshop is interessant voor officemedewerkers die de nieuwe manier van werken met een DMS in de praktijk willen ervaren. Na de workshop mogen deelnemers Semantica DMS in hun eigen organisatie uit proberen zonder startkosten maar mét volledige ondersteuning en inrichting van Semantica DMS gedurende twee maanden.

Inhoud van de workshop

  • wat betekent het nieuwe werken en het moderne kantoor voor office managers;
  • het archiveren en beheren van alle soorten documenten; van e-mail, papier tot digitaal;
  • het snel terug kunnen vinden van documenten;
  • het wérken met documenten: versiebeheer en documenten delen;
  • werkprocessen uitzetten en volgen: van jezelf, je collega’s en managers (workflow management);
  • extra: een kleurexpert geeft de office manager een gratis kleuradvies voor haarzelf en haar werk- en leefomgeving.

Voorwaarden

Meld uw secretaresse en eventuele collega’s vóór 5 april 2010 aan voor de workshop d.m.v. het formulier op de website.

U ontvangt, als u wenst, twee maanden lang gratis support (t.w.v. € 280,- voor 2 maanden) voor uw secretaresse en haar collega’s op de Semantica DMS Hosted Edtion voor Office managers. Het abonnement stopt automatisch na 2 maanden, of wordt op uw verzoek omgezet naar een betaald abonnement.

Gratis praktische workshop op 15 april voor uw office manager om te proeven wat het nieuwe werken voor office managers inhoudt en om daarna meteen aan de slag te kunnen met Semantica DMS

Extra: tijdens de workshop ontvangt uw secretaresse een persoonlijk kleuradvies van een kleurexpert voor haarzelf en haar werk- en leefomgeving.

Rate this post

Print Friendly