Apeldoorn, 15 februari 2010 – Harmony Document Solutions, specialist in het implementeren van document output-oplossingen, is een partnerschap aangegaan met softwarebedrijf Pallas Athena, leverancier van Modus|one. Modus|one is een software suite voor dynamic document composition. Met dit partnerschap willen beide partijen elkaar versterken in bestaande markten en daarnaast samen nieuwe markten betreden.

“Het product Modus|one is een nieuwkomer op de Nederlandse markt, maar met veel potentie”, stelt Henri van Hoek, directeur Harmony Group. “In het buitenland wordt het al door tal van klanten van Pallas Athena gebruikt. Modus|one is gebouwd volgens de nieuwste architectuurprincipes en is daardoor eenvoudig inpasbaar met bedrijfsapplicaties als Microsoft Sharepoint of SAP. Daarnaast voldoet het product aan de modernste standaarden op het gebied van Document Output Management. Maar het onderscheidt zich vooral doordat business gebruikers zonder IT-kennis hun documenten kunnen ontwerpen en beheren.”

John Jansen, Directeur Business Development Modus|one van Pallas Athena is blij met de samenwerking: “Naast dat de bedrijven elkaar prima aanvullen, is de marktkennis van de Harmony Group voor ons van groot belang. We zijn dan ook trots op deze samenwerking, onder meer omdat de Harmony Group in een aantal voor ons nieuwe markten opereert zoals bouwnijverheid, uitgeverijen en industrie. De samenwerking is al operationeel in Nederland en we voeren nu ook gesprekken om in België een partnerschap aan te gaan.”

Rate this post

Print Friendly