Nieuwegein,16 februari 2010 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert de meest uitgebreide, flexibele en kosteneffectieve geconsolideerde archiveringsoplossingen in de markt. Om elke organisatiegrootte en alle soorten data en applicaties te ondersteunen levert Autonomy deze toepassingen, gebaseerd op haar Meaning Based technologie, zowel on-site, in de cloud of geïntegreerd in appliances. Hiermee biedt Autonomy het antwoord op de huidige vereisten van de juridische markt.

 Traditioneel vereist het beheer van e-mail archieven veel hardwaresystemen en IT personeel. Deze aanpak creëert almaar stijgende IT overhead kosten omdat gebruikers dagelijks enorme hoeveelheden content genereren. Met Autonomy hebben organisaties nu de mogelijkheid om een e-mail platform te implementeren zonder dat dit significante hardware uitbreidingen, software en IT resources met zich meebrengt. Autonomy’s geconsolideerde archivering en e-mail managementoplossing geeft bedrijven de mogelijkheid om de vereisten van de organisatie in te vullen met exact de juiste archiveringstoepassing, inclusief e-mail management, eDiscovery en informatie governance. Voor het eerst kunnen ondernemingen kiezen wat het best bij hen past: een on-site implementatie, in de cloud of de toepassing als appliance. Indien nodig kunnen er gewenste user acces policies toegepast worden, inclusief beveiligde self-service mogelijkheden.


De nieuwe generatie e-mail archivering en managementoplossingen van Autonomy kunnen automatisch metadata uit alle datatypen – zoals audio, video, websites en SharePoint bestanden – opnemen, de-dupliceren, indexeren en extraheren. Autonomy IDOL begrijpt automatisch hoe elk stukje content beheert moet worden. Hiermee behoort de last van de aanschaf, implementatie en het beheer van aparte storage voor compliance tot het verleden. Dit bespaart natuurlijk ook tijd en kosten voor back-up, software upgrades en technische support. Autonomy’s oplossing bestaat uit:


· Arcpliance – Een lokale digitale archiverings-appliance die de archiveringsmogelijkheden van Autonomy Digital Safe inzet om een kant-en-klare en kosteneffectieve archiverings-appliance te bieden.

· Digital Safe – Een cloud based toepassing voor archivering die op dit moment wereldwijd het grootste cloud based archief van meer dan 13 petabytes beheert met een snelheid van drie miljoen data objecten per uur.

· DSmail – Een kant-en-klare e-mail archiveringsoplossing met end user web toegang, met alle standaard governance en legal hold functies. DSmail is ideaal voor elke organisatie die wil investeren in governance binnen een betaalbare cloud based e-mail archiveringsomgeving.

· DSplus – Ontworpen voor bedrijven in segmenten die streng gereguleerd zijn, maar ook voor bedrijven die de stap willen maken naar de toepassing van governance regels. DSplus biedt geavanceerde, Meaning Based functionaliteit voor bewaking, proactief policy beheer, het opnemen van additionele typen content, en geavanceerde tools voor compliance.

· DSprofessional – Een geconsolideerde archivering en governance platform voor het toepassen van geavanceerde Meaning Based tools voor search, eDiscovery, legal hold, classificering en desktop collecties voor meer dan 400 repositories en meer dan 1000 bestandstypen.

· Enterprise Archiving Solution (EAS) – Een zeer schaalbaar lokale toepassing die elektronisch opgeslagen informatie verzamelt en bewaart die direct gebruikt kan worden voor procesvoering, informatie governance, en het optimaliseren van de opslag.

· Worksite’s E-mail Management – Deze toepassing, die gebaseerd is op Autonomy IDOL, biedt voor het eerst ’opslaglocatie suggestie’. Dit geeft de computer de mogelijkheid om te anticiperen op de plaats waar de gebruiker zijn e-mails wil opslaan door vervolgens de juiste plaats aan te bevelen aan die gebruiker. Zo besparen gebruikers tijd en wordt hun productiviteit groter aangezien ze niet meer belast worden met eisen en issues rond het opslaan van e-mail informatie. De iManage E-mail managementoplossing ondersteunt meerdere bestandsformaten en soorten, waaronder Microsoft Outlook, IBM Lotus Notes, webtoepassingen, maar ook mobiele devices zoals de Apple iPhone.


“Autonomy heeft een lange ervaring in e-mail archivering waardoor bedrijven nu een breed portfolio aan oplossingen geboden wordt die helpen om e-mail effectief te archiveren en beheren”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. “Deze geconsolideerde archiveringsoplossingen betekenen het keerpunt voor het e-mail management, de eDiscovery en governance initiatieven van ondernemingen. Met dit uitgebreide en kosten effectieve e-mail management en archiveringsplatform hoeven bedrijven de ondankbare taak van e-mail archivering niet langer zelf op zich te nemen. Zo zorgt Autonomy dat internationaal opererende organisaties en advocatenkantoren hun concurrentiepositie kunnen versterken en kunnen meebewegen in de turbulente en snel veranderende marktomstandigheden van vandaag.”

Rate this post

Print Friendly