Brakel/Schiphol-Rijk, 16 februari 2010 – IntraData BV, onderdeel van de Solipsis-groep en gespecialiseerd in oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren en archiveren van documenten, heeft per 1 januari 2010 Simon Kornblum aangesteld als commercieel manager. Kornblum is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het commercieel verder uitbouwen en aansturen van Intradata BV.

Voor zijn aanstelling bij IntraData was Simon Kornblum werkzaam bij Raet BV als commercieel verantwoordelijk manager van de zakelijke-, pensioen- en uitkeringenmarkt. Kornblum trad in 2002 bij Raet in dienst voor het (mede)oprichten van een unit gericht op Outsourcing van HR- en Payroll processen. In de periode voor Raet bekleedde Kornblum verschillende commerciële en management posities bij Olivetti/Wang (later Getronics), waar hij onder meer verantwoordelijk was voor toonaangevende workflow- en document management projecten.

Simon Kornblum: “Met mijn aanstelling bij IntraData heb ik het vertrouwen te hebben gekozen voor een professionele organisatie, die zich met passie en overtuiging inzet om de in eigen huis ontwikkelde Enterprise Document Management oplossing verder te ontwikkelen en uit te zetten in zowel bestaande als nieuwe markten. Inmiddels werkt de software in zeven Europese landen met dagelijks meer dan 100.000 gebruikers die gezamenlijk maandelijks meer dan 50 miljoen documenten verwerken. IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep die verder actief is op het vlak van softwareontwikkeling voor bedrijfs- en managementinformatie systemen en systeem- en netwerkbeheer.”

Rate this post

Print Friendly