Op de Grafische Vakbeurs demonstreert Neopost, innovator en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking, de DS-1000 couverteermachine. Deze machine combineert hoge productiviteit, geïntegreerde Mail Integrity en flexibiliteit. Neopost demonstreert zijn grootste couverteermachine voor de eerste keer sinds de introductie in 2009 aan het Nederlandse publiek.


De Neopost DS-1000 maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie couverteersystemen van Neopost. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven met middelgrote tot grote postverzendingen met behoefte aan productiviteit en flexibiliteit. Met de DS-1000 is het mogelijk om zowel Direct Mail als Transactional Mail met de hoogste mate van document en mailset zekerheid te verwerken.

Demonstratie van een compleet Output Management Systeem

Neopost ziet mail- en documentverwerking als een geïntegreerd proces. Daarom kunnen documentgeneratie via Neopost PrintMachine software en printen via de Ricoh Pro 1107 (de nieuwste Ricoh “printer-only”) niet ontbreken in de totale procesdemonstratie. De demonstratie zal in het teken staan van optimalisatie van poststromen, besparing op portokosten en een hoge mate van controle zodat de juiste klant altijd het juiste poststuk krijgt.


Omdat de DS-1000 zichzelf volautomatisch instelt, duurt een jobwissel in de regel niet langer dan de tijd die nodig is om papier en enveloppen te wisselen. Tijdens de Grafische Vakbeurs zal dan ook getoond worden hoe de machine grote jobs en kleinere runs met hoge prioriteit eenvoudig door elkaar heen verwerkt zonder negatieve gevolgen voor de netto productiviteit.

Rate this post

Print Friendly