Almere, 9 februari 2010 – Neopost, innovator en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking – maakt de benoeming bekend van Johan van Duijne tot Marketing Directeur. Van Duijne (37) is sinds 1 februari 2010 verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Neopost Nederland. 

Van Duijne bekleedde in het verleden verschillende sales en marketing functies bij organisaties als Neopost Technologies en Kern (Ruys). Bij Neopost Technologies was hij werkzaam als Leader Group Operational Marketing Document Systems. Van Duijne: “Dit is een prachtige stap in mijn carrière. De Neopost organisatie en de markt zijn voor mij zeer bekend terrein. Deze markt verandert snel en op zeer interessante wijze. Het is een mooie uitdaging om Neopost BV zich in deze markt te laten onderscheiden als specialist, marktleider en innovatieve partner.”

 Hans de Jong, Algemeen Directeur Neopost BV: “Neopost wil als organisatie investeren in ervaren en deskundige mensen. De benoeming van Johan is vooral gestoeld op zijn jarenlange internationale ervaring als specialist op het gebied van documentsystemen. De ervaring en expertise die Johan met zich meebrengt, zullen er zeker toe bijdragen dat de realisatie van onze doelstellingen in een stroomversnelling gaat komen. Daar ben ik van overtuigd.”


Rate this post

Print Friendly