AMSTERDAM, 05 februari 2010. – Tijdens de 14e nationale MultiCopy Conventie is Loes de Bie-Nieman uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar. Loes de Bie is de ondernemer van MultiCopy Rotterdam Centrum aan het Kruisplein. Ondanks alle opbrekingen voor de deur wist zij de omzet in het moeilijke recessiejaar 2009 te verstevigen.

Loes de Bie: “We zijn Rotterdammers en laten ons niet uit het veld slaan. Als de klanten moeilijk naar ons kunnen komen, gaan wij naar hen toe. Bovendien hebben we alle mogelijkheden voor digitaal aanleveren, zodat we als het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn.”

MultiCopy behoort volgens het Grafisch Weekblad als geheel tot de tien grootste grafische organisaties in Nederland. Terwijl de hele grafische markt in 2009 hard getroffen is en bijna 25% van haar omzet zag wegvloeien, heeft MultiCopy haar sterke positie behouden.

Loes de Bie: We verkopen, bedenken en maken communicatieoplossingen voor onze klanten. We proberen net altijd even iets meer communicatiekracht in ons werk te brengen. Onze klanten herkennen dat en dat geeft ons net even die voorsprong om succesvol te blijven voor succesvolle klanten.”

Top 10

Tijdens de Conventie is ook de MultiCopy Top 10 bekend gemaakt. MultiCopy Rotterdam Centrum heeft ook hier een Award bemachtigd voor de zevende plaats. Dit houdt in dat het een van de grootste vestigingen is van MultiCopy.

Gerard Slot, algemeen directeur van MultiCopy: “De recessie heeft ons veel nieuwe kansen gebracht. Ondernemers doen niet meer hetzelfde als wat ze voor 2009 deden. Ze moeten slimmer, handiger en efficiënter communiceren. Daar kunnen wij als geen ander op inspelen. We hebben de creativiteit en de mogelijkheden om werkelijk alles, in elke oplage en in elke maat te maken. Of het nu gaat om een complete direct mailing, een huisstijl, een beurspresentatie of vlaggen en promotionele artikelen. Dat goed op elkaar afstemmen en zorgenvrij maken is iets wat aanslaat.”


Rate this post

Print Friendly