Four Pees, een internationale verkoops- en marketingorganisatie en wereldwijd distributeur van ProofMaster en PrintFactory, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van een significante upgrade in haar proofing en large format product assortiment. Dit is de eerste grote upgrade sinds Four Pees de exclusieve verkoops- en marketingrechten van deze productlijnen heeft overgenomen en heeft als doel om de kleur, nauwkeurigheid en productie-efficiëntie van zijn gebruikers te verhogen.


PrintFactory v4: verhoogde productiviteit, verbluffende resultaten

PrintFactory v4 bouwt voort op de ambitie niet alleen een RIP maar een totaaloplossing te zijn die alle aspecten van de large format productie dekt – van file voorbereiding tot output en afwerking.

De nieuwe PrintFactory WebFront biedt aan klanten van drukkerijen een online portaal om hun files en productiespecificaties aan te leveren en te herzien.Met deze nieuwe functie kunnen print buyers nu hun bestanden rechtstreeks uploaden in de productie-workflow, ze kunnen het aantal exemplaren en aanleverspecificaties zelf bepalen en de tiling en grommet placement in een online editor verifiëren. Daarenboven maakt WebFront het de klant ook mogelijk om de media te selecteren waarop de job moet worden gedrukt. Klantenservice kan zich dankzij Webfront meer en meer focussen op het verkrijgen van nieuwe opdrachten in plaats van het bijsturen van bestaande opdrachten.

De PrintFactory Production Editor biedt het meest geavanceerde tilinginstrument op de markt.Ze biedt volledige controle over elke vorm van tiling, het definiëren van witruimtes in overlappingen, de bleed per paneel en paneelnummering en maakt het tevens mogelijk om het als een template op te slaan voor tiling automatisatie van jobs met eenzelfde tiling schema. De editor geeft de operator de vrijheid om te bepalen of witte inkt of lak lokaal moet worden gedrukt of op een deel van of de gehele printjob. Daarboven geeft het volledige controle in de druk en contour cut workflow.

PrintFactory Flux, dat vanaf maart 2010 beschikbaar zal zijn, is gebaseerd op de Enfocus Switch-technologie en biedt een volledig automatiseringsplatform en een makkelijk te gebruiken interface voor het automatiseren van file ontvangst en file routing. De interactie met toepassingen zoals Adobe ® Creative Suite ® zorgt voor automatische file standaardisering van de meeste binnenkomende bestandsformaten, wat drastisch de hoeveelheid fouten en voorbereidingstijd vemindert.

PrintFactory v4 heeft ook haar omvangrijke lijst van ondersteunde apparaten verder uitgebreid. Als een van de eerste productiesuites in de markt, stuurt het nu alle aspecten van de Roland LEC 300 en 330 aan.Daarnaast stuurt het de nieuwe reeks van Canon, de HP FB 7500, en een reeks van Kongsberg snijtafels en meer aan.

Deze innovaties, samen met de eerder beschikbare functies zoals de mogelijkheid om verschillende toepassingen in een gemengde omgeving op Mac en PC uit te voeren en zijn krachtige kleuren motor, maken van PrintFactory v4 een complete productie-suite waardoor drukkerijen hun productiecapaciteit en de winstgevendheid van elke taak aanzienlijk kunnen optimaliseren.

Voor een meer compleet overzicht van PrintFactory en de voordelen ervan, ga naar www.print-factory.net.

ProofMaster v4: Contractuele Kwaliteit, verbluffende resultaten

Met de lancering van versie 4 onderscheidt ProofMaster twee versies: ProofMaster Plus en ProofMaster Certify.ProofMaster Plus bouwt voort op de basis van contract proofing om een volledige scala aan tools voor kleur en standardisatie, kwaliteitscontrole en correctie ter beschikking te stellen. ProofMaster Certify is de oplossing voor out-of-the-box standard compliant proofing.

ProofMaster Plus beschikt over een sterk verbeterde editor. Met een user interface in de geest van Adobe®’s toepassingen, is het mogelijk om inkomende files te herbekijken en eventueel nog last minute correcties aan te brengen. De interne PDF motor in de ProofMaster Plus Editor neemt de meest courante beeld en grafische bestandsformaten op. De soft proofing mogelijkheid zorgt voor een accurate kleurweergave van de job voordat er een hard copy gemaakt wordt. Dit maakt het kwaliteitsmanagement concept van ProofMaster Plus kompleet.

Ook nieuw in v4 is de Generic Driver Technology. Hierdoor kan ProofMaster Plus elk willekeurig apparaat dat op het systeem aangesloten is, aansturen. Hoewel de kleurnauwkeurigheid niet gegarandeerd kan worden, is het wel mogelijk gelijk welke printer in een configuratie aan te sluiten en controle te bewaren over een aantal aspecten van het kleurbeheer.

ProofMaster Plus breidt ook de lijst van ondersteunde apparaten uit en stuurt onder andere de Canon IPF-6200 en de Epson 7900 en 9900 met SpectroProofer optie aan.

Uniek in zijn categorie, bevat ProofMaster Certify v4 de nieuwste profielen voor standard compliant drukproeven op de hoge kwaliteitsreeks van ProofMaster Contract Proofing papier.

Zowel ProofMaster Plus en ProofMaster Certify kunnen worden aangevuld met de ProofMaster Flux optie. Op basis van Enfocus Switch technologie biedt deze optie een volledig automatiseringsplatform om bestanden op te nemen en ze via productie te distribueren. Deze optie zal verkrijgbaar zijn vanaf maart 2010.

Voor een meer diepgaand overzicht van ProofMaster nieuwigheden en voordelen, ga naar www.proofmaster.net.

Onderhoud en support

Vanaf versie 4 zijn onderhouds- en support contracten beschikbaar op alle ProofMaster en PrintFactory configuraties.Ze bieden toegang tot alle updates en upgrades en premium support voor de duur van het contract.

Prijs en beschikbaarheid

ProofMaster Plus, ProofMaster Certify en PrintFactory v4 zijn onmiddellijk beschikbaar als download op hun respectievelijke websites. Prijzen starten vanaf € 990. Een offerte voor een gepersonaliseerde configuratie is verkrijgbaar via het lokale dealer netwerk of via sales@proofmaster.net.


Rate this post

Print Friendly