Breukelen, 4 februari 2010 – Xerox is op diverse plaatsen vertegenwoordigd op de grafische vakbeurs in Hardenberg op 9, 10 en 11 februari. Xerox heeft ervoor gekozen deze voornamelijk op de grafische MKB-markt gerichte beurs met haar gespecialiseerde grafische partners in te vullen en geeft hiermee ook duidelijk richting aan haar strategie om haar MKB-klanten meer via partners te bedienen. En met de technologie en oplossingen van Xerox kunnen partners nog beter aan de behoefte van hun klanten voldoen. Regionale partner Grafinex heeft als thema ‘Doe Meer met Minder’ en heeft als primeur in Nederland de DocuColor 8002 opgesteld.


Stand 309. Grafinex demonstreert op haar stand hoe grafische bedrijven en Centrale Repro-afdelingen binnen organisaties met minder investeringen, maar dan wel in de meest optimale combinatie van Xerox hard- en software-oplossingen in de huidige economie toch uitstekend kunnen floreren. Getoond worden de DocuColor 8002 met inline GBC eBind200, FreeFlow server en EFI Rip. De Xerox 700 met uitgebreide feeding en finishing opties en de EFI Rip en de DocuColor 252 met EFI Rip.

Naast de juiste technologie laat Grafinex duidelijk zien hoe je vooral met de juiste workflow oplossingen ‘Meer met Minder’ kunt doen. Zij demonstreren onder andere FreeFlow Web Services, FreeFlow Process Manager, XMPie en diverse Colour Management oplossingen.


Stand 452. Op de stand van Rainbow Solutions staat de DocuColor 260 met finisher en FreeFlow Print Server. Hier demonstreert Rainbow Solutions hoe zij met hun PrintVis MIS/ERP Systeem perfect kunnen communiceren met de Xerox FreeFlow workflow oplossingen. De communicatie vindt plaats via de Web2Print oplossing Dynamics Web2Print van Rainbow Solutions


Stand 614. Partner CMI, met haar unieke Colour Management oplossingen heeft de DocuColor 242 met FreeFlow Print Server op de stand. CMI beursprimeur is het gloednieuwe ASP-model voor perfect colour management zonder dat organisaties zelf hoeven te investeren in Colour Management software. De oplossing is eenvoudig te gebruiken, zonder noodzakelijke technische kennis. Deze ASP colour management oplossing is binnenkort beschikbaar via Xerox (Nederland) en haar partners.


Stand 631. Wifac toont de mogelijkheden die de Xerox 700 biedt. Zoals boekjes maken en familiedrukwerk. Door gebruik van EA-toner krijgt het drukwerk een matte afdrukkwaliteit. Op de stand worden Valentijnskaarten gemaakt. Bezoekers kunnen uit zestien leuke voorkanten een keuze maken en vervolgens op de achterkant een eigen Valentijnswens laten plaatsen. Deze briefkaart kan dan zo op de bus. Ook laat Wifac hier zien hoe bedrijven zelf hun briefpapier en enveloppen kunnen vervaardigen en vervolgens kunnen voorzien van variabele informatie.


Xerox is ook vertegenwoordigd in de Print Battle die twee keer per dag plaatsvindt. Tijdens de Print Battle, die georganiseerd wordt door Graficus, zullen de vijf belangrijkste leveranciers van digitaal printen met elkaar de strijd aangaan over onderwerpen als web-to-print, groeikansen in de markt, colour management en business development. Meer informatie over de Print Battle is te vinden op www.graficus.nl/printbattle.


Rate this post

Print Friendly