Grützmacher, is dé Duitse fabrikant van couverteersystemen, sealsystemen, vergaarsystemen, stand-alone feeders en vele custom built documentverwerkings oplossingen. Grützmacher heeft ook een verkoopkantoor in Heemskerk, Noord-Holland. Vanuit deze vestiging word de verkoop en de Technische Dienst voor de Benelux aangestuurd. Grützmacher zal dit jaar op de Grafische Vakbeurs te Hardenberg weer een aantal noviteiten introduceren.

Grützmacher couverteer- en vergaarsystemen, afwerking in envelop of folie op één systeem.

Tijdens de Grafische Vakbeurs zal Grützmacher één van zijn nieuwe range ´Challenge Pro´ couverteersystemen demonstreren. Dit systeem is uitgerust met verschillende toevoerstations, autoloaders en een uitstuurvak. Speciaal ontworpen in verschillende uitvoeringen zodat dit systeem geschikt is voor de kleine startende couverteerder tot aan de ervaren snelheid eisende professional, maar altijd met ultieme flexibiliteit als uitgangspunt. Dit couverteersysteem is tevens te koppelen aan bestaande of nieuwe verpakkingsmachines, te weten sealmachines, kruisstapelaars, bundelmachines en andere afwerkapparatuur.

Op de Grafische Vakbeurs zal het Grützmacher couverteersysteem gekoppeld zijn aan een sealsysteem. Zo kan het couverteersysteem fungeren als een vergaarsysteem en het vergaarde mailpack op drie verschillende manieren afwerken, na het vergaren kan de gebruiker kiezen het mailpack te couverteren en/of te sealen en/of te bundelen. En dit alles op één systeem!

Tevens zullen verschillende Grützmacher stand-alone feeders gedemonstreerd worden. Te weten de stand-alone zuiglucht rotatiefeeders en de nieuwste feeder, de traction belt feeder. Deze feeders kunnen overal aan of op geplaatst worden. Voor het toevoeren van materialen aan bestaande couverteer- en vergaarsystemen of bijvoorbeeld inkjet systemen.

Graag tot ziens op stand nummer 627.


Rate this post

Print Friendly