De digitalisering van informatie verandert organisaties. Niet alleen verandert de manier van werken voor de medewerkers. Maar ook verwachtingen van maatschappij, relaties en klanten veranderen. Organisaties moeten hier goed mee omgaan. De implementatie van een nieuw systeem is niet voldoende. Om goed in te kunnen spelen op het digitaliseren van de informatiehuishouding moet een organisatie in staat zijn te veranderen. En als een organisatie verandert, moeten de medewerkers ook veranderen.
Dit aspect krijgt niet altijd de aandacht die het verdient én nodig heeft. In het gezamenlijke seminar van Erasmus Academie en SOD-Opleidingen gaan een viertal experts in op hoe veranderingen binnen organisaties, en hun cultuur -en structuur, werken. Vanuit uit de academische hoek en vanuit de praktijk krijgt u een inzicht in (de gevolgen van) veranderingsprocessen.

Deze masterclass is een samenwerking tussen Erasmus Academie en SOD-Opleidingen.

Erasmus Academie

Erasmus Academie is als opleidingsinstituut de logische keuze van professionals met een hbo- of universitaire opleiding die een gespecialiseerde cursus op hun vakgebied zoeken en behoefte hebben aan verdere persoonlijke ontwikkeling.

http://www.sod-opleidingen.nl/info.php?cursus_id=288&ext=1


Rate this post

Print Friendly