Capelle a/d IJssel, 26 januari 2010 – StreamServe, marktleider op het gebied van oplossingen voor business communicatie, heeft zijn sales-team uitgebreid door het benoemen van Evert Broekers als Senior Account Executive. Hij is in deze functie verantwoordelijk wordt voor het acquireren van nieuwe klanten. Daarnaast gaat hij zich richten op het onderhouden en uitbouwen van de bestaande en grotere accounts binnen StreamServe. Een van de focusgebieden van Broekers is het verbeteren van de communicatie tussen klanten, partners en leveranciers van bedrijven, ook wel supply chain communicatie genoemd.

Broekers heeft na zijn opleiding technische natuurkunde in Delft een ruime ervaring opgebouwd met softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP). Zo heeft hij vijftien jaar verschillende functies bekleed bij Océ. Hij is gestart bij Research & Development, waar hij het onderzoek en ontwikkelen van nieuwe producten, markten en businessmodellen onder zijn hoede had. Vervolgens heeft hij als Strategic Planner de strategie en het productportfolio voor de technische markt opgezet. Voor zijn overstap naar StreamServe was hij als Account Manager bij Oce verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verkopen van documentmanagementoplossingen voor projectmatig werken.

“Evert heeft in het verleden een grote expertise opgebouwd in de printing-industrie. Hij is succesvol gebleken in de directe verkoop van zowel kleine als complexe oplossingen”, zegt Arjen Wiersma, Vice President Benelux and Southern Europe region. “Bovendien heeft hij een technologische achtergrond en een sterke drijfveer voor innovatie en het ontwikkelen van de business. Hij bleek voor ons dan ook de ideale kandidaat om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en om onze marktpositie in de Supply Chain-markt verder uit te bouwen.”

Rate this post

Print Friendly