Meerssen, 28 januari 2010 – I.R.I.S. Nederland (voorheen Morningstar Systems), specialist in document, email, records and knowledge management, kondigt met trots aan dat zij haar Autonomy iManage Platinum Partner status heeft behouden. Platinum Partner is het hoogst te behalen partnerniveau, slechts voorbehouden aan een select aantal partners. De status is I.R.I.S. toegekend dankzij haar gerealiseerde omzet, het niveau van in-huis expertise en de enorme gedrevenheid en toewijding die zij in het partnership heeft laten zien.


Bezoek Autonomy tijdens IRISLink 2010, waar zij als gold sponsor aanwezig zijn.

I.R.I.S. Nederland heeft zeer succesvolle verkoopresultaten behaald en implementatietrajecten gerealiseerd op het gebied van iManage WorkSite, Autonomy’s belangrijkste document management oplossing voor de juridische sector en professionele dienstverlening. Met name in de professionele dienstverlening heeft het bedrijf een leidende positie verworven. Bovendien besteedt I.R.I.S. veel aandacht aan training en service; haar uitgebreide expertise levert klanten duidelijke voordelen op.


Stephen Murphy, Sales Account Manager EMEA bij Autonomy: “Het was een geweldig jaar met een goede omzet en veel nieuwe klanten. I.R.I.S. Nederland boekt consequent vooruitgang. We verwachten veel van de toekomst van deze solide samenwerking, wat voor ons dan ook een van de redenen was om gold sponsor te zijn van IRISLink 2010.”

Rate this post

Print Friendly