Voor de tweede keer in drie jaar is Sharp onderscheiden met de felbegeerde ‘Line of the Year’ award van Buyers Laboratory Inc, het onafhankelijke testlaboratorium voor kantoorapparatuur. Deze award wordt slechts eenmaal per jaar uitgereikt aan het merk met de beste productlijn. Daarnaast zijn nog 6 Sharp MFP’s individueel onderscheiden met een Pick of the Year award. Deze prijzen van BLI zijn de laatste toevoeging aan de steeds groter groeiende verzameling prijzen van Sharp.


Houten, 28 januari 2010 – Bij de toekenning van de BLI awards worden betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, scanmogelijkheden, connectiviteit en het rendement van de investering zorgvuldig geanalyseerd en vergeleken. “Het winnen van deze awards is een grote eer voor Sharp en bevestigt onze filosofie van een nauwe samenwerking met eindgebruikers om hun behoeften zo goed mogelijk te begrijpen en hierop in te spelen met onze producten – van A4 MFP’s voor kantoorgebruik tot A3 productiemachines die de productiviteit en efficiency op de werkvloer daadwerkelijk verbeteren,” zegt Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing Business Electronics van Sharp Electronics Benelux bv.


Outstanding A3 MFP’s

BLI beoordeelt vier monochrome A3 MFP’s van Sharp als Outstanding in haar Pick of the Year 2009 awards in de categorie van 21 tot 50 pagina’s per minuut (ppm):

  • MX-M283N ‘Outstanding 21- to 30-PPM Monochrome MFP’
  • MX-M363 ‘Outstanding 31- to 40-PPM Monochrome MFP’
  • MX-M453 ‘Outstanding 41- to 50-PPM Monochrome MFP’
  • MX-M503 ‘Outstanding 41- to 50-PPM Monochrome MFP’


Deze nieuwste awards brengen het totale aantal BLI Pick of the Year awards van Sharp op 17: méér dan elke andere fabrikant. Met het winnen van deze awards wordt de superieure combinatie van prestaties, zoals afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid, connectiviteit, scanmogelijkheden en softwareapplicaties zoals SharpdeskTM (voor documentmanagement) erkend. “Telkens weer is Sharp in staat om beter te reageren op de veranderende behoeften in de markt dan haar concurrenten,” zegt George Mikolay van BLI. “Het helpt Sharp om toepassingen op de markt te brengen die aanmerkelijk verschillend zijn dan haar concurrentie.”

 

Innovatieve A4 MFP’s

BLI beoordeelt tevens twee A4 kleuren-MFP’s van Sharp als Outstanding in haar Pick of the Year 2009 awards:

  • MX-C381 ‘Outstanding Mid-Size Workgroup A4 Colour MFP’
  • MX-B381 ‘Outstanding Mid-Size Workgroup A4 Monochrome MFP’.


De beslissende factoren voor het winnen van deze awards zijn afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid.

“Met A4 MFP’s die net zo krachtig zijn als de traditionele A3 MFP’s in dit segment heeft Sharp een grote voorsprong op haar concurrente,” zegt Daria Hoffman van BLI.

Rate this post

Print Friendly